Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ εν όψει του νέου ραντεβού Στουρνάρα με την τρόικα

Σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ εν όψει του νέου ραντεβού Στουρνάρα με την τρόικα

Προπαρασκευαστική σύσκεψη εν όψει της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα στις 5 μ.μ. πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη που μετείχαν στην σύσκεψη, στο επίκεντρο βρέθηκαν τα έσοδα, τα οποία είναι πολύ καλύτερα από τα αναμενόμενα, γεγονός που έχει αιφνιδιάσει την τρόικα.

Προπαρασκευαστική σύσκεψη εν όψει της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα στις 5 μ.μ. πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, του γγ Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, του συμβούλου του υπουργού Οικονομικών Πάνου Τσακλόγλου, του προέδρου του ΟΔΔΗΧ Στέλιου Παπαδόπουλου, στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και του συμβούλου του πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου.

Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη που μετείχαν στην σύσκεψη, στο επίκεντρο βρέθηκαν τα έσοδα, τα οποία είναι πολύ καλύτερα από τα αναμενόμενα, γεγονός που έχει αιφνιδιάσει την τρόικα.

Όλα τα στοιχεία τίθενται στην νέα συνάντηση Στουρνάρα – τρόικας στις 5 το απόγευμα, κατά την οποία θα επιδιωχθεί συμφωνία για το βασικό δημοσιονομικό σενάριο.

Τα ίδια κυβερνητικά στελέχη τόνιζαν ότι σήμερα θα φανεί εάν η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα μετά το Eurogroup της Πέμπτης, με κάποια από αυτά να αισιοδοξούν ότι οι επικεφαλής θα επανέλθουν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024