Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για την «άστοχη δήλωση» περί πλειστηριασμών

Έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για την «άστοχη δήλωση» περί πλειστηριασμών

Δυσαρέσκεια εκφράζει το ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις Σκορδά για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, τονίζοντας ότι η ανακίνησης τέτοιας συζήτησης μπορεί να έχει διαλυτική επίδραση στην οικονομία αναζωπυρώνοντας κερδοσκοπικά φαινόμενα γύρω από την πιθανότητα μαζικών πλειστηριασμών. «Την ώρα που η ανεργία συνεχίζει να κινείται ανοδικά δεν πρέπει με άστοχες δηλώσεις να πυροδοτούνται σενάρια ανασφάλειας στους πολίτες. Η οικονομία δεν αντέχει επιπόλαιες δηλώσεις» λέει το ΠΑΣΟΚ, και ξεκαθαρίζει τη θέση του για αναστολή πλειστηριασμών έως το τέλος του 2014.

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει το ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης Θ. Σκορδά για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, τονίζοντας ότι η ανακίνησης μιας τέτοιας συζήτησης μπορεί να έχει διαλυτική επίδραση στην ελληνική οικονομία αναζωπυρώνοντας κερδοσκοπικά φαινόμενα γύρω από την πιθανότητα μαζικών πλειστηριασμών.

«Την ώρα που η ανεργία συνεχίζει να κινείται ανοδικά δεν πρέπει με άστοχες δηλώσεις να πυροδοτούνται σενάρια ανασφάλειας στους πολίτες […] Η οικονομία δεν έχει ανάγκη και δεν αντέχει επιπόλαιες δηλώσεις» λέει το ΠΑΣΟΚ, και τονίζει τη δική του ξεκάθαρη θέση για αναστολή των πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του 2014.

Ειδικότερα στη δήλωσή του ο Θάνος Μωραΐτης, εισηγητής Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει: «η κρίση είναι ακόμα παρούσα και η ελληνική οικονομία δεν έχει ανάγκη και δεν αντέχει επιπόλαιες δηλώσεις».

«Το μετρό της αναστολής πλειστηριασμών τα τελευταία χρόνια κατάφερε να προστατεύσει χιλιάδες δοκιμαζόμενες από την κρίση οικογένειες και να διασφαλίσει την κοινωνική συνοχή» επισημαίνει ακόμη ο κ. Μωραΐτης.

«Η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρη και διατυπώνεται μέσα στην ολοκληρωμένη πρόταση νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και είναι η παράταση της αναστολής πλειστηριασμών ως το τέλος του 2014» υπογραμμίζει τέλος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024