Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δύσκολο χειμώνα και δύσκολη άνοιξη» για την Ελλάδα προβλέπει ο Π.Χριστοδούλου

«Δύσκολο χειμώνα και δύσκολη άνοιξη» για την Ελλάδα προβλέπει ο Π.Χριστοδούλου

Στις αρνητικές επιπτώσεις της παρατεταμένης λιτότητας στην ελληνική οικονομία, στην έλλειψη αναπτυξιακής δυναμικής, στο ατελές πρόγραμμα της τρόικας, αλλά και στις σημαντικές αποφάσεις που έλαβε η ελληνική Βουλή την προηγούμενη Τετάρτη, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Πέτρος Χριστοδούλου μιλώντας στην τηλεόραση του BBC. Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο ελληνικός λαός θα βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλες δυσκολίες τους επόμενους μήνες.

«Δύσκολο χειμώνα και δύσκολη άνοιξη» για την ελληνική οικονομία προέβλεψε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Πέτρος Χριστοδούλου μιλώντας την Παρασκευή στην τηλεόραση του BBC.

Ο κ. Χριστοδούλου αναφέρθηκε στις αρνητικές επιπτώσεις της παρατεταμένης λιτότητας στην ελληνική οικονομία και εστίασε στην έλλειψη αναπτυξιακής δυναμικής και στο ατελές πρόγραμμα της τρόικας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις σημαντικές αποφάσεις που έλαβε η ελληνική Βουλή την προηγούμενη Τετάρτη και σημείωσε πως ο ελληνικός λαός θα βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλες δυσκολίες τους επόμενους μήνες.

«Θα έχουμε δύσκολο χειμώνα και δύσκολη άνοιξη», τόνισε στην εκπομπή Business edition ο αναπληρωτής διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας.

Ο ίδιος τόνισε πως η έλλειψη ρευστότητας αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ελληνική οικονομία και υποστήριξε την ανάγκη τόνωσης της ανάπτυξης η οποία όπως είπε σε ένα βαθμό μπορεί να στηριχθεί στις άμεσες ξένες επενδύσεις, αλλά κυρίως θα πρέπει να στηριχθεί με συντονισμένο τρόπο από τους εταίρους της Ελλάδος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024