Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πρέπει να μείνουμε ζωντανοί» λέει ο Γιάννης Στουρνάρας εν όψει των νέων μέτρων

«Πρέπει να μείνουμε ζωντανοί» λέει ο Γιάννης Στουρνάρας εν όψει των νέων μέτρων

«Πρέπει να μείνουμε ζωντανοί, να κρατηθούμε κάτω από την ομπρέλα του ευρώ, γιατί μόνο αυτή η επιλογή μπορεί να μας προστατεύσει από φτώχεια που δεν έχουμε ζήσει» δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος αναμένεται να παραδώσει την επόμενη εβδομάδα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τις προτάσεις του για το πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ. «Όσοι διαφωνούν δεν είναι πιο αριστεροί από εμένα» προσθέτει, σημειώνοντας: «Ας σκεφθούν πώς και από πού μπορούν να βρεθούν 11,5 δισ. ευρώ για να κοπούν σε δύο χρόνια».

«Πρέπει να μείνουμε ζωντανοί, να κρατηθούμε κάτω από την ομπρέλα του ευρώ, γιατί μόνο αυτή η επιλογή μπορεί να μας προστατεύσει από φτώχεια που δεν έχουμε ζήσει» δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Την επόμενη εβδομάδα, και εν όψει των συναντήσεων του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και Άνγκελα Μέρκελ, ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να παραδώσει στο Μέγαρο Μαξίμου τις προτάσεις του για το πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ.

«Όσοι διαφωνούν δεν είναι πιο αριστεροί από εμένα» προσθέτει, σημειώνοντας: «Ας σκεφθούν πώς και από πού μπορούν να βρεθούν 11,5 δισ. ευρώ για να κοπούν σε δύο χρόνια».

«Έχουμε το ακριβότερο κοινωνικό κράτος στην ευρωζώνη, δεν μπορούμε να το συντηρούμε με δανεικά» τονίζει ο κ. Στουρνάρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωσή της ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών στο χθεσινό παιχνίδι με την Έβερτον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024