Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παράταση έως τις 31 Ιουλίου για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων φόρου εισοδήματος

Παράταση έως τις 31 Ιουλίου για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων φόρου εισοδήματος

Παράταση έως τις 31 Ιουλίου για τη υποβολή των ηλεκτρονικών δηλώσεων φόρου εισοδήματος ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Η προθεσμία έληγε στις 16 Ιουλίου αλλά ο μεγάλος αριθμός των δηλώσεων που δεν έχουν ακόμη υποβληθεί αναγκάζει το υπουργείο να προχωρήσει την παράταση της σχετικής προθεσμίας. Η καταληκτική ημερομηνία για ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έληγε στις 16 Ιουλίου θα παραταθεί και αυτή μέχρι και 31 Ιουλίου. Επίσης, παρατείνεται και η υποβολή Ε9 έως 30 Νοεμβρίου 2012.

Παράταση έως τις 31 Ιουλίου για τη υποβολή των ηλεκτρονικών δηλώσεων φόρου εισοδήματος ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Η προθεσμία έληγε στις 16 Ιουλίου αλλά ο μεγάλος αριθμός των δηλώσεων που δεν έχουν ακόμη υποβληθεί αναγκάζει το υπουργείο να προχωρήσει την παράταση της σχετικής προθεσμίας.

Κατόπιν αιτημάτων φορολογουμένων οι όποιοι επιθυμούν να ενταχθούν στις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων αλλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά λόγω του ότι οι αποδοχές τους καταβάλλονται στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, η καταληκτική ημερομηνία για ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έληγε στις 16 Ιουλίου θα παραταθεί για τελευταία φορά μέχρι και 31 Ιουλίου 2012, αναφέρει το υπουργείο.

Επίσης παρατείνεται και η υποβολή Ε9 έως 30 Νοεμβρίου 2012.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο σημειώνει ότι παρά το γεγονός ότι ήδη ο ρυθμός υποβολής δηλώσεων στα ηλεκτρονικά συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) είναι υπερδιπλάσιος του περσινού, τα συστήματα έχουν ανταποκριθεί πλήρως.

Τονίζει ότι η ΓΓΠΣ συνεχίζει να παρακολουθεί και να ενισχύει τα συστήματα της ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν χωρίς ταλαιπωρία όλοι οι φορολογούμενοι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024