Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα στο επίκεντρο της συνάντησης Μέρκελ - Λαγκάρντ

Το νέο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα στο επίκεντρο της συνάντησης Μέρκελ – Λαγκάρντ

Η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη και ειδικότερα το νέο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα και οι διαπραγματεύσεις για το PSI, εν όψει της επίσκεψης της τρόικας στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ στο Βερολίνο το βράδυ της Τρίτης. Η κ. Λαγκάρντ θα έχει σήμερα το μεσημέρι επαφές στο Παρίσι με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, ενώ εντείνονται οι διεθνείς διαβουλεύσεις για το ελληνικό ζήτημα.

Η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη και ειδικότερα το νέο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα και οι διαπραγματεύσεις για το PSI, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ στο Βερολίνο το βράδυ της Τρίτης.

Η κ. Λαγκάρντ θα έχει σήμερα το μεσημέρι επαφές στο Παρίσι με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, ενώ εντείνονται οι διεθνείς διαβουλεύσεις για το ελληνικό ζήτημα, ενώ η κ. Μέρκελ θα συναντηθεί με τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου, Στέφεν Σάιμπερτ, στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προσπάθειες για την επίλυση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους και η κατάσταση στην Ελλάδα.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν και για την επικείμενη επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα, προσέθεσε.

«Η καγκελάριος και η επικεφαλής του ΔΝΤ διακήρυξαν ξανά την στήριξη τους για το στόχο της σταθερής ενίσχυσης της ανάπτυξης και της απασχόλησης στην Ευρώπη» επισήμανε, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των επαφών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024