Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τις κρίσιμες οικονομικές εκκρεμότητες εξέτασαν Ευ.Βενιζέλος και Λ.Παπαδήμος

Τις κρίσιμες οικονομικές εκκρεμότητες εξέτασαν Ευ.Βενιζέλος και Λ.Παπαδήμος

Σε συνεχή επαφή με τον πρωθυπουργό βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει των κρίσιμων -για κάποιους των δυσκολότερων μέχρι σήμερα- διαπραγματεύσεων με την τρόικα, στα μέσα Ιανουαρίου. Σε συνάντησή τους την Τρίτη στο επίκεντρο βρέθηκαν η πορεία ανταλλαγής των ομολόγων (το λεγόμενο PSI), καθώς και το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τις εκκρεμότητες του Μεσοπρόθεσμου, μεταξύ των οποίων και οι τελικές διευθετήσεις για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.

Σε συνεχή επαφή με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει των κρίσιμων -για κάποιους των δυσκολότερων μέχρι σήμερα- διαπραγματεύσεων με την τρόικα, στα μέσα Ιανουαρίου.

Στη συνάντησή τους την Τρίτη στο επίκεντρο βρέθηκαν η πορεία ανταλλαγής των ομολόγων (το λεγόμενο PSI), καθώς και το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τις εκκρεμότητες του Μεσοπρόθεσμου, μεταξύ των οποίων και οι τελικές διευθετήσεις για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε ότι η συνεχής επαφή με τον πρωθυπουργό χθες (Δευτέρα), σήμερα και τις επόμενες μέρες, αφορούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα για τις δύσκολες διαπραγματεύσεις που έχει η χώρα το επόμενο διάστημα.

Ερωτηθείς ειδικότερα ο κ. Βενιζέλος για τα κλειστά επαγγέλματα, ανέφερε ότι «έχουν γίνει τα περισσότερα. Πάρα πολλά έχουν κλείσει μαζί με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Αυτό είναι το τελευταίο μέρος. Τώρα αν μείνουν ορισμένα, θα κλείσουν αργότερα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024