Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Για «τελευταία ευκαιρία να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες» κάνει λόγο ο ΣΕΒ

Ως «τελευταία ευκαιρία να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ.Δασκαλόπουλος τα αποτελέσματα της ευρωπαϊκής Συνόδου, υπογραμμίζοντας πως οι προβλέψεις για διαδικασία αναδιάρθρωσης χρέους αποδεικνύουν ότι η ΕΕ δεν αποκλείει ελληνική αποτυχία. Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει «απαρέγκλιτα ένα δρακόντειο χρονοδιάγραμμα στόχων και μέτρων αν θέλει να παραμείνει στην Ευρωζώνη», ανέφερε ο Δ.Δασκαλόπουλος.

Ως «τελευταία ευκαιρία να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ.Δασκαλόπουλος τα αποτελέσματα της ευρωπαϊκής Συνόδου, υπογραμμίζοντας πως οι προβλέψεις για διαδικασία αναδιάρθρωσης χρέους αποδεικνύουν ότι η ΕΕ δεν αποκλείει ελληνική αποτυχία.

«Το ευνοϊκό για την Ελλάδα επικάλυμμα των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 24-25ης Μαρτίου δεν πρέπει να μας δημιουργεί αυταπάτες» ανέφερε σχετικά ο Δ.Δασκαλόπουλος, λέγοντας πως η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει «απαρέγκλιτα ένα δρακόντειο χρονοδιάγραμμα στόχων και μέτρων αν θέλει να παραμείνει στην Ευρωζώνη».

Η πρόβλεψη, για πρώτη φορά, διαδικασίας αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους ενός κράτους – μέλους αν η πορεία του αποδειχθεί μη βιώσιμη, συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ «δείχνει ότι η Ευρώπη δεν αποκλείει την αποτυχία της προσπάθειας αλλαγής στην Ελλάδα και προετοιμάζεται γι’ αυτήν δίνοντας μας ταυτόχρονα μία τελευταία ευκαιρία να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες».

«Δεν έχουμε άλλη πίστωση χρόνου για μισόλογα και μισές δουλειές. Ο τόπος καλείται σήμερα να αποδείξει ότι διαθέτει μία κυβέρνηση πεπεισμένων για τη σκληρή αναγκαιότητα της αλλαγής και ικανών να τη φέρει αποφασιστικά εις πέρας. Διαφορετικά, μία πολύ σκληρότερη πραγματικότητα περιμένει το σύνολο του λαού μας» κατέληξε ο Δ.Δασκαλόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024