Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Την υπαγωγή δύο επενδύσεων στη Ρόδο στο «fast track» ζητά ο Γ.Νικητιάδης

Την υπαγωγή δύο επενδύσεων στη Ρόδο στο «fast track» ζητά ο Γ.Νικητιάδης

Την υπαγωγή των επενδύσεων της παραλίας Τσαμπίκας και του Γκολφ Αφάντου στο νησί της Ρόδου, στις διαδικασίες του νόμου «Fast Track Investment» ζήτησε από τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη ο υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης σε συνάντησή τους. Ο κ. Παμπούκης θεώρησε απολύτως λογική την πρόταση αυτή και υποσχέθηκε να φέρει το θέμα στην αρμόδια επιτροπή.

Την υπαγωγή των επενδύσεων της παραλίας Τσαμπίκας και του Γκολφ Αφάντου στις διαδικασίες του νόμου «Fast Track Investment» ζήτησε από τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη ο υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης σε ιδιαίτερη συνάντηση που είχε μαζί του την Τετάρτη, στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας.

Ο κ. Νικητιάδης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης δήλωσε: «οι επενδύσεις που πρέπει να γίνουν στο Γκολφ Αφάντου και στην παραλία Τσαμπίκας αποτελούν σημαντικό βήμα για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού της Ρόδου. Θεώρησα σκόπιμο να συζητήσω την προοπτική υπαγωγής των επενδύσεων αυτών στο νέο νόμο που εξασφαλίζει διαφάνεια, ασφάλεια και ταχύτητα για κάθε επενδυτή».

Ο κ. Παμπούκης θεώρησε απολύτως λογική την πρόταση αυτή και υποσχέθηκε να φέρει το θέμα στην αρμόδια επιτροπή.

«Το Γκολφ της Ρόδου έχει καταντήσει σαν το γιοφύρι της Άρτας. Δυστυχώς έπρεπε να γίνει ο νόμος του Fast Track Investment για να ελπίζουμε ότι θα προχωρήσει με ταχύτερο ρυθμό η επένδυση. Το ίδιο ισχύει και για την επένδυση που αφορά στην παραλία της Τσαμπίκας η οποία μπορεί να μην βρίσκεται σε τόσο προχωρημένο στάδιο, αλλά με το νέο νόμο θα επισπευστούν οι διαδικασίες και θα αποφύγουμε τα ίδια λάθη» είπε ο υπουργός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024