Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το 75% πιστεύει ότι «τα χειρότερα έπονται» σε ο,τι αφορά την κρίση στην απασχόληση

Το 75% πιστεύει ότι «τα χειρότερα έπονται» σε ο,τι αφορά την κρίση στην απασχόληση

Τρεις στους τέσσερις Έλληνες θεωρούν ότι «τα χειρότερα έπονται» σε ότι αφορά τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην απασχόληση, σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο. Το ποσοστό αυτό καθιστά τους Έλληνες τους πιο απαισιόδοξους για το θέμα αυτό στην Ευρώπη, ενώ μάλλον δεν είναί τυχαίο ότι ακολουθούν οι Πορτογάλοι, με το 73% να θεωρούν ότι τα χειρότερα έρχονται, και οι Ιρλανδοί (72%).

Τρεις στους τέσσερις Έλληνες θεωρούν ότι «τα χειρότερα έπονται» σε ότι αφορά τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην απασχόληση, σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο.

Το ποσοστό αυτό καθιστά τους Έλληνες τους πιο απαισιόδοξους για το θέμα αυτό στην Ευρώπη, ενώ μάλλον δεν είναί τυχαίο ότι ακολουθούν οι Πορτογάλοι, με το 73% να θεωρούν ότι τα χειρότερα έρχονται, και οι Ιρλανδοί (72%).

Ειδικότερα, σύμφωνα με την κοινοτική δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες, την Τετάρτη, οι Έλληνες εμφανίζονται περισσότερο απαισιόδοξοι για τις επιπτώσεις της κρίσης στην απασχόληση, από οποιονδήποτε άλλο Ευρωπαίο.

Το 75% των Ελλήνων θεωρεί ότι «τα χειρότερα έπονται» σε ότι αφορά τις επιπτώσεις της κρίσης στην απασχόληση (έναντι 48% στην ΕΕ), ενώ μόλις το 22% θεωρεί ότι οι επιπτώσεις αυτές έχουν κορυφωθεί (έναντι 42% στην ΕΕ).

Σε απαισιοδοξία τους Έλληνες ακολουθούν οι Πορτογάλοι (το 73% θεωρούν ότι τα χειρότερα έπονται και το 20% ότι η κρίση έχει κορυφωθεί) και οι Ιρλανδοί (72% και 21% αντίστοιχα), ενώ σχετικά αισιόδοξοι εμφανίζονται οι Λουξεμβούργιοι (47% και 47%).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024