Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιτάχυνση των επενδύσεων της ΔΕΗ υποσχέθηκε ο νέος πρόεδρος σε συνάντηση με τη ΓΕΝΟΠ

Επιτάχυνση των επενδύσεων της ΔΕΗ υποσχέθηκε ο νέος πρόεδρος σε συνάντηση με τη ΓΕΝΟΠ

Για ταχύτατη προώθηση των νέων μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ δεσμεύτηκε ο νέος επικεφαλής της ΔΕΗ, Α.Ζερβός στην πρώτη συνάντηση με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ. Επίσης, τόνισε ότι είναι άμεση ανάγκη οι επενδύσεις σε ΑΠΕ και υπεραμύνθηκε του δημοσίου χαρακτήρα της Επιχείρησης. Τις προτάσεις και τα αιτήματά της επανέλαβε η ΓΕΝΟΠ.

93

Για ταχύτατη προώθηση των νέων μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ Πτολεμαΐδα V και Μελίτη II δεσμεύτηκε ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, καθηγητής κ. Α.Ζερβός στην πρώτη συνάντηση με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Ο κ. Ζερβός, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ, πρόσθεσε ακόμη ότι είναι άμεση ανάγκη για επενδύσεις της ΔΕΗ στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ώστε η επιχείρηση να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει και υπεραμύνθηκε του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ με διατήρηση του 51% των μετοχών στο κράτος.

Το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ ζήτησε από την άλλη πλευρά ενίσχυση και προστασία της ΔΕΗ από τα παιχνίδια που γίνονταν σε βάρος της, διόρθωση των όρων λειτουργίας της αγοράς ηλεκτρισμού «με κατάργηση των σκανδαλωδών προνομίων σε παραγωγούς και εμπόρους, προκειμένου να αναπτυχθεί ο υγιής ανταγωνισμός» και προώθηση του επενδυτικού προγράμματος της ΔΕΗ.

Οι συνδικαλιστές επεσήμαναν ακόμη την ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα, με βάση τις προβλέψεις της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, οι προσλήψεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό, καθώς και να αντικατασταθούν οι παλιές μονάδες ηλεκτροπαραγωγής με νέες, για λόγους που έχουν να κάνουν με την προστασία της υγείας των κατοίκων και του περιβάλλοντος, αλλά και με τα οικονομικά της επιχείρησης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024