Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλήρη αποτυχία στα δημόσια οικονομικά καταλογίζει στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ

Πλήρη αποτυχία στα δημόσια οικονομικά καταλογίζει στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ

Για εκτόξευση στα ύψη των δανειακών αναγκών του ελληνικού Δημοσίου, λόγω της πλήρους αποτυχίας της κυβέρνησης να εξυγιάνει τα δημόσια οικονομικά, έκανε λόγο η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας Λ.Κατσέλη, μετά τη συνάντησή της με τον επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ.

37

Για εκτόξευση στα ύψη των δανειακών αναγκών του ελληνικού Δημοσίου, λόγω της πλήρους αποτυχίας της κυβέρνησης να εξυγιάνει τα δημόσια οικονομικά, κάνει λόγο η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, μετά τη συνάντησή της την Παρασκευή με τον επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), κ. Παπανικολάου.

«Το Ελληνικό Δημόσιο έχει ήδη καλύψει μέχρι σήμερα το 90% του αναθεωρημένου στόχου για τις καθαρές δανειακές ανάγκες […] Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες που από την πρώτη στιγμή είχαμε διατυπώσει, ότι οι δανειακές ανάγκες το 2009 θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα 50 δισ. ευρώ, ποσό που μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα με την πορεία είσπραξης εσόδων, αλλά και την εξόφληση χρεών ύψους 12 δισ. ευρώ από το δημόσιο προς διάφορους προμηθευτές και επιχειρήσεις», ανέφερε η Λ.Κατσέλη.

«Το χειρότερο είναι ότι η κυβέρνηση δεν έχει μέχρι σήμερα καν προγραμματίσει στοιχειωδώς τις δανειακές της ανάγκες, με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί στο κατακόρυφο η αξιοπιστία της στις διεθνείς αγορές, οι οποίες την τιμωρούν με υψηλό κόστος δανεισμού» κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024