Από 18 ως 21 Ιουνίου

«Γιορτή της μουσικής του κόσμου» στη Δράμα

«Γιορτή της μουσικής του κόσμου» στη Δράμα
Ο δήμαρχος Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης και το ΔΣ φιλοδοξούν να κάνουν τη γιορτή θεσμό  
in.gr audio player
Δράμα
Γιορτή μελωδίας με τη συμμετοχή πολλών συγκροτημάτων διαφόρων μουσικών ειδών διοργανώνει, για τρίτη συνεχή χρονιά από τις 18 ως και τις 21 Ιουνίου, ο δήμος Δράμας στο δημοτικό Ωδείο της πόλης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, την 21η Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ, το οποίο ο δήμαρχος Θωμάς Μαργαρίτης και το δημοτικό συμβούλιο φιλοδοξούν να καταστήσουν θεσμό για τη Δράμα, η πόλη θα πλημμυρίσει μελωδίες από τζαζ, τάνγκο, έθνικ, ρέγγε και ραπ μέχρι έντεχνο λαϊκό, ρεμπέτικο και σύγχρονους αυτοσχεδιαστικούς πειραματισμούς.

Εμπνευστής της εκδήλωσης «Γιορτή της μουσικής του κόσμου», είναι ο γνωστός καλλιτέχνης των κρουστών, Νίκος Τουλιάτος, ο οποίος τόνισε ότι «το φετινό πρόγραμμα έχει πολλές μουσικές εκπλήξεις και πρωτοποριακές παραγωγές και είναι άξιο να ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό μουσικόφιλο».

Ο κ. Τουλιάτος πρόσθεσε πως «το ξεχωριστό φεστιβάλ πέτυχε τον στόχο του», αφού κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων διοργανώσεων, περισσότερα από 1000 άτομα, άκουσαν καθημερινά πολλή και καλή μουσική, από την Ελλάδα και την Ευρώπη γενικά, την Αφρική και την Αμερική.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη