Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαβεβαιώσεις Τατούλη για τον αρχαιολογικό χώρο της Σαντορίνης

Διαβεβαιώσεις Τατούλη για τον αρχαιολογικό χώρο της Σαντορίνης

Οι υπηρεσίες κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προστατευτούν τα αρχαία της Σαντορίνης και ο αρχαιολογικός χώρος να γίνει ξανά προσβάσιμος, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού Πέτρος Τατούλη μετά από συνεργασία του με τον πρωθυπουργό.

28

Οι υπηρεσίες κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προστατευτούν τα αρχαία της Σαντορίνης και ο αρχαιολογικός χώρος να γίνει ξανά προσβάσιμος, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού Πέτρος Τατούλη μετά από συνεργασία του με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ερωτηθείς για το θέμα του στεγάστρου της Σαντορίνης, ο κ. Τατούλης δήλωσε ότι την Πέμπτη συνεδριάζουν οι πραγματογνώμονες του υπουργείου Πολιτισμού -μετά την επίσκεψη των πραγματογνωμόνων στην περιοχή από την πλευρά της δικαιοσύνης- ώστε να δουν τι θα πράξουν και αν θα επισκεφθούν και οι ίδιοι το χώρο για να διαπιστώσουν την κατάσταση.

Σε ερώτηση αν υπάρχει κίνδυνος για τα αρχαία, ο κ. Τατούλης είπε ότι το θέμα εξετάζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αφού ολοκληρωθούν οι έρευνες και ξεπεραστεί το πρόβλημα της εισαγγελικής οδηγίας, θα δούμε τι θα κάνουμε, όπως είπε.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού διέψευσε ότι υπάρχει ζήτημα μεταφοράς της έδρας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Πάτρας στο Μερκοβούνι Τριπόλεως, ενώ απαντώντας σε άλλη ερώτηση για τις πρόσφατες καταγγελίες για υπερβολικές σπατάλες, ο κ. Τατούλης είπε ότι υπάρχει διαφάνεια παντού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024