Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καυγάς» σε ζωντανή μετάδοση για τον Τομ Κρουζ με τον παρουσιαστή του NBC Ματ Λάουερ

«Καυγάς» σε ζωντανή μετάδοση για τον Τομ Κρουζ με τον παρουσιαστή του NBC Ματ Λάουερ

Για μια ακόμα φορά το τελευταίο διάστημα ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στο προσκήνιο, όχι όμως για καλό λόγο. Αυτή τη φορά ο 42χρονος ηθοποιός συγκρούστηκε «ζωντανά» με τον παρουσιαστή της εκπομπής του NBC Today για το θέμα των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων.

71

Για μια ακόμα φορά το τελευταίο διάστημα ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στο προσκήνιο, όχι όμως για καλό λόγο. Αυτή τη φορά, ο 42χρονος ηθοποιός συγκρούστηκε σε απευθείας μετάδοση με τον παρουσιαστή της εκπομπής του NBC Today, Ματ Λάουερ, για το θέμα των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων.

Το «ξέσπασμα» αυτό του Αμερικανού σταρ έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης κριτικής που άσκησε στη -φίλη του, σημειωτέον- Μπρουκ Σιλντς, όταν η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έπαιρνε φάρμακα για να ξεπεράσει την κατάθλιψη λοχείας.

Σε μια «καυτή» αντιπαράθεση, όπως μετέδωσε το BBC, ο Κρουζ, ο οποίος ήταν προσκλεκλημένος της εκπομπής για την προώθηση της νέας του ταινίας Ο Πόλεμος των Κόσμων, ζήτησε από τον παρουσιαστή «να είναι πιο υπεύθυνος» όταν μιλά για το θέμα των φαρμάκων. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός έχει ασπαστεί τη σαϊεντολογία, η οποία αντιτίθεται στα ψυχοφάρμακα.

Την οργή του Κρουζ προκάλεσε η παρατήρηση του Ματ Λάουερ ότι πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αντικαταθλιπτικά φάρμακα όπως το Ritalin. «Ματ, Ματ, Ματ… δεν ξέρεις καν… είσαι (σε ελεύθερη μετάφραση) παρλαπίπας. Δεν ξέρεις καν τι είναι το Ritalin» ήταν η χαρακτηριστική αντίδραση του ηθοποιού.

«Αν αρχίσεις να μιλάς για τη χημική ανισσοροπία, πρέπει να διαβάσεις και να αξιολογήσεις τις μελέτες για το πώς φτάσαμε σε αυτές τις θεωρίες Ματ, εντάξει; Αυτό έκανα εγώ. Η ψυχιατρική είναι μια ψευδο-επιστήμη» είπε ο Κρουζ και, ασυγκράτητος, συνέχισε: «Η Μπρουκ (Σιλντς) δεν καταλαβαίνει την ιστορία της ψυχιατρικής, όπως δεν την καταλαβαίνεις κι εσύ. Δεν ξέρεις την ιστορία της ψυχιατρικής. Εγώ την ξέρω».

Όταν μάλιστα ο… ταλαίπωρος παρουσιαστής επιχείρησε να τονίσει ότι γνωρίζει κόσμο που έχει επωφεληθεί από τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα, ο ηθοποιός τον κατηγόρησε ότι συνηγορεί ανεύθυνα υπέρ των φαρμάκων, για τα οποία λίγα πράγματα γνωρίζει, και μάλιστα σε εθνικό δίκτυο.

«Το να γνωρίζεις απλά ανθρώπους που παίρνουν Ritalin δεν είναι αρκετό. Θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο υπεύθυνος» ήταν η χαρακτηριστική προτροπή του Κρουζ προς τον παρουσιαστή της εκπομπής Today.

Λίγο πριν ο παρουσιαστής αναφερθεί στο θέμα που προκάλεσε την «έκρηξη» του Κρουζ, ο 42χρονος ηθοποιός είχε μιλήσει για τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και για τη σχέση του με την 26χρονη συνάδελφό του, Κέιτι Χολμς, την οποία πρόσφατα αρραβωνιάστηκε στο Παρίσι.

«Ξέρεις κάτι; Πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν κυνικοί άνθρωποι. Ποτέ όμως δεν ασχολήθηκα με αυτά που λένε ή που κάνουν οι άλλοι. Είναι πραγματικά μια σπουδαία περίοδος στη ζωή μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και δεν μπορώ να κάνω κάτι για να περιορίσω τον εαυτό μου από το να εκφράσει όλα όσα νιώθει. Αρραβωνιάστηκα άλλωστε, και πρόκειται να παντρευτώ» ήταν η «απολογία» του απέναντι σε όσους χαρακτηρίζουν τη σχέση του με τη Χολμς «διαφημιστικό κόλπο».

Όπως δε, μετέδωσε το CNN, όταν ο Λάουερ επιχείρησε να βάλει τον Κρουζ στη διαδικασία σύγκρισης της νυν συντρόφου του με τις πρώην συζύγους του, Μίμι Ρότζερς και Νικόλ Κίντμαν, εκείνος διακριτικά απέφυγε τη… μπανανόφλουδα. «Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία σύγκρισης. Στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν… Γνωρίζεις κάποιον και αυτό είναι. Δεν μπορώ καν να το περιγράψω».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024