Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επεισοδιακή ματαίωση της avant premiere του «Ομήρου» σε σινεμά της Θεσσαλονίκης

Επεισοδιακή ματαίωση της avant premiere του «Ομήρου» σε σινεμά της Θεσσαλονίκης

Ματαιώθηκε την Τετάρτη η avant premiere της ταινίας Όμηρος στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας τηλεφωνήματος για βόμβα στην αίθουσα. Μικροεπεισόδιο προκάλεσε ο πατέρας του Γιώργου Κουλούρη, διαμαρτυρόμενος για την προβολή της ταινίας.

71

Ματαιώθηκε την Τετάρτη η προβολή της ταινίας Όμηρος του Κωνσταντίνου Γιάνναρη στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» της Θεσσαλονίκης, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.

Νωρίτερα, ο πατέρας του Γιώργου Κουλούρη, που είχε χάσει τη ζωή του κατά τον αιματηρό τερματισμό της λεωφορειοπειρατείας, τον Ιούνιο του 1999, επί αλβανικού εδάφους, εισήλθε στην αίθουσα του κινηματογράφου και εξέφρασε ιδιαίτερα έντονα την αγανάκτηση του για την προβολή της ταινίας, η οποία, όπως υποστηρίζει, προσβάλλει τη μνήμη του παιδιού του.

Η ταινία πραγματεύεται επεισόδια από τη λεωφορειοπειρατεία που έγινε τον Ιούνιο του 1999 με δράστη νεαρό Αλβανό, ο οποίος οδήγησε τελικά το λεωφορείο στο Ελμπασάν της Αλβανίας, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο από τις σφαίρες των Αλβανών αστυνομικών τόσο ο ίδιος ο λεωφορειοπειρατής όσο και ο όμηρος Γιώργος Κουλούρης.

Ο πατέρας του Γιώργου Κουλούρη φώναζε συνθήματα εναντίον του σκηνοθέτη, αλλά και των θεατών, υποστηρίζοντας ότι το σενάριο διάκειται θετικά υπέρ του Αλβανού δράστη.

Ακολούθησε ένταση στο χώρο του κινηματογράφου, ενώ στη συνέχεια τηλεφώνημα αγνώστων στην Αμεσο Δράση περί τοποθέτησης βόμβας στο «Ολύμπιον» είχε ως συνέπεια την εκκένωση της αίθουσας και τη ματαίωση της προβολής.

Η ταινία θα προβάλλεται κανονικά στο «Ολύμπιον» από την Παρασκευή.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024