Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για την ώρα μετάδοσης επιβλήθηκε το πρόστιμο στο Mega, διευκρίνισε το ΕΣΡ

Για την ώρα μετάδοσης επιβλήθηκε το πρόστιμο στο Mega, διευκρίνισε το ΕΣΡ

Η παρουσίαση ενός φιλιού μεταξύ ανδρών αντιμετωπίσθηκε μόνον σε σχέση με το σύνολο του προγράμματος και την ώρα μετάδοσής του, διευκρίνισε το ΕΣΡ την Τρίτη έπειτα από τον θόρυβο σχετικά με το πρόστιμο που επέβαλε το Συμβούλιο στο Mega.

38

Διευκρινίσεις για τον θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά την επιβολή προστίμων στον Antenna και το Mega (για τη «Λάμψη» και το «Κλείσε τα μάτια» αντιστοίχως) έδωσε την Τρίτη το ΕΣΡ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Διαπιστώθηκε ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και οι διάλογοι των υπό κρίσιν προγραμμάτων των δύο σταθμών απείχαν πολύ από το να θεωρηθούν ως συμβάλλουσες στην πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας, ενώ η παρουσίαση/απεικόνιση ενός φιλιού μεταξύ ανδρών μόνον σε σχέση με το σύνολο του προγράμματος και την ώρα μετάδοσής του μπορεί να αντιμετωπισθεί και σε καμία περίπτωση δεν βάρυνε μεμονωμένα».

Η ανακοίνωσή καταλήγει με εκκλήσεις προς τα τηλεοπτικά δίκτυα «να συνειδητοποιήσουν τις κοινωνικές τους ευθύνες», προς τους δημιουργούς τηλεοπτικών προγραμμάτων «να αρθούν στο ύψος των απαιτήσεων για μια τηλεόραση που θα συμβάλλει, όπως το Σύνταγμα επιτάσσει, στην πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας» και προς το κοινό και ιδίως τους γονείς να αντιμετωπίζουν κριτικά και ενεργά τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024