Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απονεμήθηκαν τα βραβεία του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών «Χαμηλές Πτήσεις»

Απονεμήθηκαν τα βραβεία του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών «Χαμηλές Πτήσεις»

Σε τέσσερις κινηματογραφικές αίθουσες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και Ηράκλειο φιλοξενήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών «Χαμηλές Πτήσεις». Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε σε λύκειο της Πετρούπολης

38

Σε τέσσερις κινηματογραφικές αίθουσες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και Ηράκλειο φιλοξενήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών «Χαμηλές Πτήσεις».

Το πρώτο πανελλήνιο βραβείο δόθηκε στην ταινία Ζωή του 5ου λυκείου Πετρούπολης και το δεύτερο στις Λευκές Ιθάκες του 1ου λυκείου Ορεστιάδας.

Το βραβείο καλύτερης ταινίας Θράκης κέρδισε η ταινία Ο έμπορας, η γυναίκα του και η μαγική φλογέρα του ΤΕΕ Γλαύκης και αυτό για την καλύτερη ταινία Κρήτης στο Προξενιό… για κλάματα του λυκείου Σφακιών. Καλύτερη ταινία Θεσσαλονίκης ήταν το Έρωτας και Προσευχή του 2ου λυκείου Καλαμαριάς και καλύτερη ταινία Αττικής το Για πάντα μαζί του 15ου λυκείου Πειραιά. Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν σε άλλες 10 ταινίες.

Τα βραβεία απένειμαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Κουράκης και η υφυπουργός Παιδείας Ελένη Κούρκουλα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024