Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό [Φωτογραφίες]

Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό [Φωτογραφίες]

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, στην περιοχή της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τόσο ο ίδιος όσο και μια γυναίκα που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή. Και οι δύο νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Ο 34χρονος καλλιτέχνης έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά.

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, στην περιοχή της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τόσο ο ίδιος όσο και μια γυναίκα που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή.

Και οι δύο νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Ο 34χρονος καλλιτέχνης έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 9:30 στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν το αυτοκίνητο, που επέβαινε ο τραγουδιστής, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο βγήκε από το δρόμο και σταμάτησε πάνω σε δέντρο.

(Αποκαλυπτικές είναι οι φωτογραφίες του showtime-cy.blogspot.gr)

Η οδηγός του οχήματος, φίλη του Ηλία Βρεττού, έχασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τον έλεγχο και καρφώθηκε σε δέντρο. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η οδηγός εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Νοσηλεύονται στο Κρατικό Νίκαιας – Κρίσιμο το πρώτο 24ωρο

Ο Βρεττός, σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά.

Όπως τόνισε ο Επιμελητής Β’ Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης: «Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη.
Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση.

» Για ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες.»

«Αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφησαν», είπε μεταξύ άλλων ο ορθοπεδικός Μανώλης Δασκαλάκης.

in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024