Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας Άφλεκ: Το Χόλιγουντ φταίει που ο Μπεν το έριξε στο ποτό

Πατέρας Άφλεκ: Το Χόλιγουντ φταίει που ο Μπεν το έριξε στο ποτό

Ο πατέρας των σταρ του Χόλιγουντ Μπέν και Κέισι Άφλεκ βγήκε μπροστά να υπερασπιστεί τους γιους του, υποστηρίζοντας πως τα παιδιά του είναι «θύματα του Χόλιγουντ».

Ο πατέρας των σταρ του Χόλιγουντ Μπέν και Κέισι Άφλεκ βγήκε μπροστά να υπερασπιστεί τους γιους του, υποστηρίζοντας πως τα παιδιά του είναι «θύματα του Χόλιγουντ».

«Είχε επιπτώσεις και στους δυο μου γιους. Το Χόλιγουντ είναι ένα αηδιαστικό μέρος» δήλωσε, στο περιοδικό Grazia, ο 74χρονος Τίμοθι, ενώ είπε πως το Χόλιγουντ «ήταν σημαντικός λόγος για το ότι ο Μπεν το έριξε στο ποτό»

Δεν περνάει εβδομάδα που τα αδέλφια Άφλεκ, είτε ο ένας είτε ο άλλος, να μην εμφανιστούν σε κάποιο πρωτοσέλιδο του διεθνούς Τύπου. Τα τελευταία αφορούσαν τον Μπεν, ο οποίος υποτίθεται πως είπε στην Ρόουζ Μακγκόουαν, μετά τον βιασμό της από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν – αργότερα, δήλωσε ότι δεν είχε ιδέα για την επίθεση –, «Διάβολε, του είπα να σταματήσει να το κάνει». Για τον δε Κέισι, γράφτηκε ότι υποχρεώθηκε να μην είναι στα Όσκαρ, λόγω κατηγοριών εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση.

«Είσαι υποχρεωμένος να αναπτύξεις μια περσόνα που είναι δύσκολο να αποβάλεις και να πας σπίτι σου στην οικογένειά σου. Επηρεάζει όλη σου τη ζωή. Νομίζω ότι είναι ένας από τους κινδύνους της βιομηχανίας του κινηματογράφου» υπογράμμισε ο Τίμοθι.

Αναφερόμενος στις προσπάθειες απεξάρτησης του Μπεν, ο πατέρας Άφλεκ τόνισε πως «πάντα αντιμετώπιζε σοβαρά το να κόψει το ποτό. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Θέλει μια ισορροπημένη ζωή και κοπιάζει γι’ αυτό».

Και για τα δυο αγόρια γίνεται συζήτηση σχετικά με το πώς υποτίθεται ότι μεταχειρίζονται τις γυναίκες. Πέρυσι, έγινε κακός χαμός με βίντεο που έδειχνε τον Μπεν να πιάνει το στήθος της ηθοποιού Χίλαρι Μπέρτον. Ο Τίμοθι υποβάθμισε τη βαρύτητα των κατηγοριών: «Πρέπει να τους ρωτήσετε. Δεν μ’ ενδιαφέρει, ξέρουν τι κάνουν. Είναι και οι δυο ευγενικοί και καλοί.

Συμπεριφέρονται καλά στις γυναίκες, αυτό μπορώ να το εγγυηθώ. Μετά από περίπου 40 χρόνια, τα ξέρεις τα παιδιά σου».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024