Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παπαγιάννης: Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα

Παπαγιάννης: Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα

Την πρώτη του δημόσια δήλωση έκανε το πρωί της Τρίτης ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης μετά την καταγγελία της συναδέλφου του Σοφίας Παυλίδου για ξυλοδαρμό.

Την πρώτη του δημόσια δήλωση έκανε το πρωί της Τρίτης ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης μετά την καταγγελία της συναδέλφου του Σοφίας Παυλίδου για ξυλοδαρμό.

Ο ηθοποιός κατά την έξοδό του από δικηγορικό γραφείο μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και δήλωσε: ««Είναι όλα καλά παιδιά. Εννοείται ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Με στεναχωρεί το γεγονός, αλλά όλα καλά».

Κατηγορηματικός ήταν ο κ. Παπαγιάννης στις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Έθνος. Ο ίδιος ανέφερε ότι: «Δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός, κανενός είδους βία. Δεν περιμένα το θέμα να πάρει αυτή την έκταση. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Είναι παντελώς ανακριβή αυτά που ειπώθηκαν και για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να κινηθώ νομικά».

Η δικηγόρος του μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές κατέθεσε τη δική του εκδοχή, σύμφωνα με την οποία υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο συναδέλφων μετά το τέλος της παράστασης και ο κ. Παπαγιάννης πήγε όντως στο καμαρίνι της κ. Παυλίδου. Εκεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δικηγόρου η ηθοποιός του επιτέθηκε και του προκάλεσε αμυχές, εκείνος την απώθησε για να αποφύγει την ένταση αλλά δεν την έπιασε από το λαιμό και την υπήρξε κίνηση για να την δείρει.

«Αφού το έκανε σε μένα θα το ξανακάνει»

Η κ. Παυλίδου από την μεριά της επιμένει στην αρχική της κατάθεση ότι δέχθηκε επίθεση στο καμαρίνι της και δηλώνει ακόμα σοκαρισμένη από το γεγονός. Η ίδια τονίζει ότι θα μπορούσε να είχε κλείσει το θέμα αν ο κ. Παπαγιάννης είχε επικοινωνήσει μαζί της και της είχε ζητήσει συγγνώμη, κάτι που πια όπως δηλώνει θα ήταν ανούσιο και να γίνει. «Αφού το έκανε σε μένα, θα το ξανακάνει. Και δεν θα το επιτρέψω» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η σύζυγος του κ. Παπαγιάννης επίσης ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη ανέβασε χθες στο Instagram μια δημοσίευση από την στήλη «Εξομολογήσεις» της Lifo στην οποία αναφέρεται:

«Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις…
Όχι, δεν είναι μάθημα αρχαίων ελληνικών, είναι μάθημα ζωής: να μην δικάσεις κανέναν αν δεν ακούσεις και τις δύο πλευρές.
Γράφονται πολλές εξομολογήσεις για κάποιο κακούργο άτομο, άντρα ή γυναίκα, που ήταν ένα ελεεινό τομάρι και πλήγωσε ανεπανόρθωτα αυτόν που εξομολογείται.

Η συνέχεια είναι γνωστή: ακολουθούν φλογερά και πύρινα σχόλια σε βάρος του τομαριού, του κατακαθιού της κοινωνίας που πρέπει να καεί στην πυρά και αν ήταν δυνατόν να λιθοβοληθεί δημοσίως για παραδειγματισμό. Είναι όμως πάντα έτσι; αν ακούγαμε και το τομάρι, είναι βέβαιο ότι θα φθάναμε στην ίδια κρίση;»

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024