Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στα δικαστήρια πάει ο Σμαραγδής τους κριτικούς κινηματογράφου

Στα δικαστήρια πάει ο Σμαραγδής τους κριτικούς κινηματογράφου

Έξαλλος με μερίδα κριτικών του κινηματογράφου είναι ο σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον τους όσον αφορά τις κριτικές για τη νέα του ταινίας «Καζαντζάκης». Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Star», ο έλληνας σκηνοθέτης είπε ότι ορισμένοι κριτικοί μπήκαν στην προβολή της ταινίας του με σκοπό «να λιώσουν τον Σμαραγδή», ενώ στη συνέχεια γνωστοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά κατά εκείνων οι οποίοι διέπραξαν ύβρη, κρίνοντας αρνητικά το έργο του με σκοπό να το βλάψουν, όπως αναφέρει.

Έξαλλος με μερίδα κριτικών του κινηματογράφου είναι ο σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον τους όσον αφορά τις κριτικές της νέας του ταινίας «Καζαντζάκης».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Star», ο έλληνας σκηνοθέτης είπε ότι ορισμένοι κριτικοί μπήκαν στην προβολή της ταινίας του με σκοπό «να λιώσουν τον Σμαραγδή», ενώ στη συνέχεια γνωστοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά κατά εκείνων οι οποίοι διέπραξαν «ύβριν», κρίνοντας αρνητικά το έργο του με σκοπό να το βλάψουν, όπως αναφέρει.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Star»:

«Γνωρίζω ότι πριν μπουν μέσα οι κριτικοί κινηματογράφου είπαν «τώρα θα μπούμε να λιώσουμε τον Σμαραγδή. H φατρία του ελληνικού κινηματογράφου που λάσπωσε την ταινία από πρόθεση έχουν κακές ψυχές. Στην Κρήτη το λέμε «κακοψυχιά». Ξεπεράστηκε το μέτρο, φτάσαμε σε κατατάσσεις μεγάλης χυδαιότητας», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αντιπροσωπεύουν την αισθητική της «ξυρισμένης μασχάλης» που σημαίνει ότι δεν αντιπροσωπεύουν τον πολιτισμό που μας γέννησε και το φως αλλά τα σκοτάδια. Πρέπει να τελειώσουμε με αυτά. Αυτοί που έπραξαν το κακό πρέπει να λογοδοτήσουν είτε προσωπικά είτε ορισμένα site που που αποκρύπτουν ανθρώπους από πίσω», δηλώνει.

Θα κινηθεί νομικά

«Επειδή το πράγμα βγήκε εκτός ορίων είμαι αποφασισμένος να κινηθώ δικαστικά σε όλους αυτούς που καθάρισαν εμένα και την ταινία, αλλά και τους συνεργάτες μου. Στη χυδαιότητα απαντάμε δικαστικά. Tα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στην «Ελπίδα» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο».

Ενώ στην ερώτηση για το δικαίωμα του ελεύθερης έκφρασης του λόγου και της κριτικής απαντάει:

«Η κριτική είναι αποδεχτή εδώ μιλάμε για «ύβριν», για πρόθεση να σπιλωθώ επίτηδες.Το κακό που κάνουν σε αυτούς επιστρέφει», είπε κλείνοντας.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024