Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μας συστήνει τους Polkar

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μας συστήνει τους Polkar

Ηθοποιός και τραγουδιστής. Πάντα χαμογελαστός και κυρίως ταλαντούχος. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σήμερα Πέμπτη θα ανέβει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου για να στήσει ένα ακόμα πάρτι, όπως θα κάνει και στις 25 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου.

Ηθοποιός και τραγουδιστής. Πάντα χαμογελαστός και κυρίως ταλαντούχος. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σήμερα Πέμπτη θα ανέβει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου για να στήσει ένα ακόμα πάρτι, όπως θα κάνει και στις 25 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου.

Ανάμεσα σε πρόβες και παραστάσεις ο Γιώργος βρήκε λίγο χρόνο να μας συστήσει τους Polkar και το δίσκο τους «Όλα αρχίζουν».

Πως προέκυψαν οι Polkar;
Παντελώς στην τύχη και ακούγωντας μια φωνή/ κραυγή μέσα μου που μου έλεγε «Η μουσική μπορεί να μην σώσει τον κόσμο, αλλά θα σώσει τον κόσμο σου». Και στη συνέχεια ήρθε ένα ταξίδι στη Σερβία.

Πως θα χαρακτήριζες τη μουσική σας;
Ελεύθερη βαλκανική indie πανηγυρτζίδικη pop με ελληνικές ρίζες (εκ Θεσσαλονίκης)

Τι είναι για σένα το «Όλα αρχίζουν»;
Ο πιο κατάλληλος τίτλος για τον πρώτο μας ολοκληρωμένο δίσκο και το πρώτο μας single καθώς με αυτό το τραγούδι με βρήκε σε μια φάση που ήρθε και λειτούργησε σαν υπότιτλος της τότε καθημερονότητας μου που χαρακτηριζόταν από μια ματζόρε κατάθλιψη.

Πόσο καιρό σας πήρα να ολοκληρώσετε το δίσκο;
Συνολικά δύο χρόνια. «Το τραγούδι της καλής παντρειάς» και «ο Δεσμός» ήταν από τα πρώτα κομμάτια που γράψαμε στο στούντιο, ενώ το «Όλα αρχίζουν» και το «Αγάπησε με» από τα τελευταία. Μ αρέσει αυτό, με κάποιο τρόπο περιέχεται όλη η πορεία και οι διαφορετικές επιρροές της μπάντας μέσα σε ένα δίσκο.

Μετά την θερμή υποδοχή από το κοινό, έχετε ξεκινήσει να δουλεύετε για τον επόμενο;

Ναι, έχω αρκετά κομμάτια στο μυαλό μου και κάποια έχουν αρχίσει να παίρνουν και συνθετική μορφή. Αλλά προς το παρόν προτεραιότητα έχουν τα live στο Σταυρό του Νότου και το επόμενο video clip.

Πως καταφέρνετε κάθε λαιβ σας να γίνεται ένα μεγάλο πάρτι;
Ξεκινάει από τη διάθεση της μπάντας να λειτουργήσει απενοχοποιητικά και συνεχίζεται από τον κόσμο. Ο κόσμος κάνει το πανηγύρι. Εμείς απλά το προτείνουμε.

Τραγουδιστής ή ηθοποιός;
Θεατρίνος.

Πόσο βοηθάει η εμπειρία στο ένα την πορεία στο άλλο;
Η υποκριτική με έχει βοηθήσει τρομερά στη μουσική. Και από την άλλη όταν έφτιαξα τη μπάντα, ωρίμασα πολύ και σαν ηθοποιός. Νομίζω έχει να κάνει με μια ολοκλήρωση που ήρθε μέσα μου.

Τι γίνεται στο Σταυρό του Νότου κάθε Πέμπτη;
Αυτή την Πέμπτη θα γίνει το δεύτερο «εξωφρενικό πανηγύρι» μας. Έχουμε στήσει ένα βαριετέ με τα τραγούδια του δίσκου μας, αρκετές διασκευές κυρίως από την εγχώρια σκηνή αλλά και συμμετοχές φίλων μας ως guests (Σούλη Ανατολή, Νάντια Κοντογεώργη, Χριστίνα Μαξούρη, Σίμο Κακάλα, Αργύρη Ξάφη) και επίσης σταθερό stand up comedy show από τον Γιάννη Σαρακατσάνη. Μετά από την αυτή την Πέμπτη, τα δύο επόμενα θα είναι Δευτέρες, ανήμερα Χριστούγεννα και ανήμερα Πρωτοχρονιά.

in.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024