Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λουμπουτέν σχεδιάσε τα πιο διαστημικά ψηλοτάκουνα [Βίντεο}

Ο Λουμπουτέν σχεδιάσε τα πιο διαστημικά ψηλοτάκουνα [Βίντεο}

Ο διάσημος σχεδιαστής υποδημάτων Κριστιάν Λουμπουτέν γιορτάζει την προβολή της ταινίας «Star Wars: The Last Jedi» στις κινηματογραφικές αίθουσες με συνεργασία με τις Disney και Lucasfilm.

Ο διάσημος σχεδιαστής υποδημάτων Κριστιάν Λουμπουτέν γιορτάζει την προβολή της ταινίας «Star Wars: The Last Jedi» στις κινηματογραφικές αίθουσες με συνεργασία με τις Disney και Lucasfilm.

Ο Λουμπουτέν σχεδίασε μία σειρά ψηλοτάκουνα παπούτσια εμπνευσμένα από τις τέσσερις ηρωίδες της ταινίας: Rey, Admiral Holdo, Captain Phasma και Rose Tico.



Οι δημιουργίες του παρουσιάστηκαν στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες, το Σάββατο και πωλούνται σε online δημοπρασία στο Charity Buzz έως τις 20 Δεκεμβρίου. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ίδρυμα Starlight Children’s Foundation, το οποίο στηρίζει παιδιά με σοβαρές ασθένειες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, εκ μέρους της πρωτοβουλίας Star Wars: Force for Change.

Αν και ένα ζευγάρι Louboutins περιορισμένης έκδοσης – υπογεγραμμένο από τον σχεδιαστή και μία ηθοποιό του Star Wars – θεωρείται ένα αρκετά μεγάλο έπαθλο, όσοι υποβάλλουν τις υψηλότερες προσφορές παίρνουν ένα δεύτερο ζευγάρι υποδημάτων, καθώς και μια ευκαιρία να επισκεφτούν την έδρα της Lucasfilm, να περιηγηθούν στο στούντιο και να παρακολουθήσουν μια ειδική προβολή του The Last Jedi στο Σαν Φρανσίσκο στις 16 Ιανουαρίου. (Δυστυχώς, το κόστος του ταξιδιού και τους καταλύματος δεν περιλαμβάνονται).

Οι προσφορές κυμαίνονται μέχρι στιγμής στα 5.000 έως 6.000 δολάρια, αλλά τα πακέτα έχουν εκτιμώμενη αξία 10.000 δολάρια το καθένα.

Εκ πρώτης όψεως, το σύμπαν του Star Wars και το δικό μου φαίνεται είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο, ανέφερε ο Λουμπουτέν. Αλλά όταν είδα τις εικόνες του κόκκινου πλανήτη Crait, αμέσως κατάλαβα πού συνδέονται και γιατί σκέφτηκαν εμένα, είπε ο Λουμπουτέν που είναι γνωστός για τις κομψές ψηλοτάκουνες γόβες με το πολύ χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα που φέρουν οι σόλες τους, αναφερόμενος στην πρόταση για συνεργασία που δέχθηκε από τη Disney και τη Lucasfilm.

Ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι για μία γυναίκα είναι επίσης ένα είδος όπλου, υπογράμμισε. Κάθε παπούτσι από τα τέσσερα της συλλογής είναι μοναδικό, αλλά όλα έχουν ένα κόσμημα ειδικά σχεδιασμένο για να μοιάζει με το διαστημόπλοιο Tie Fighter.

H Disney και το «Star Wars» είναι πολύ, πολύ ισχυροί στην ανάπτυξη χαρακτήρων ανέφερε ο Γάλλος σχεδιαστής υποδημάτω. «Όταν σχεδιάζω παπούτσια, συχνά σκέφτομαι έναν χαρακτήρα, οπότε κατά κάποιο τρόπο, έχει νόημα για μένα να εργάζομαι γύρω από τον χαρακτήρα γιατί αυτό βασικά κάνω».

Ο Κριστιάν Λουμπουτέν μίλησε στο WWD και για την επιτυχία της κινηματογραφικής σειράς.
«Είναι ένα πολύ έξυπνο χωνευτήρι χαρακτήρων και είναι μια παγκόσμια ιστορία. Η γλώσσα είναι οικουμενική. Είναι πολύ, πολύ, πολύ έξυπνο και εκλεπτυσμένο, αλλά είναι όπως, όταν τα πράγματα είναι εκλεπτυσμένα σε ένα βαθμό που έχει νόημα για τόσους πολλούς ανθρώπους. Είναι ψυχαγωγία, αλλά πίσω από αυτό, έχεις τα πάντα που έχουν επινοηθεί όμορφα και σοβαρά. Νομίζω ότι αυτή είναι η επιτυχία της»

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024