Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Walk of Fame του Χόλιγουντ ο Ντουέιν Τζόνσον

Στο Walk of Fame του Χόλιγουντ ο Ντουέιν Τζόνσον

Ένα αστέρι στο περίφημο Walk of Fame του Χόλιγουντ για τον Ντουέιν Τζόνσον, τον "The Rock". Στις 13 Δεκεμβρίου, στις 11:30 ώρα Λος Άντζελες, στη λεωφόρο Χόλιγουντ 6801, θα τιμήσουν, σε ημίωρη τελετή, τον Ντουέιν στην κατηγορία «κινηματογραφικές ταινίες» ως υπερδύναμη στο παγκόσμιο box-office.

Ένα αστέρι στο περίφημο Walk of Fame του Χόλιγουντ για τον Ντουέιν Τζόνσον, τον «The Rock». Στις 13 Δεκεμβρίου, στις 11:30 ώρα Λος Άντζελες, στη λεωφόρο Χόλιγουντ 6801, θα τιμήσουν, σε ημίωρη τελετή, τον Ντουέιν στην κατηγορία «κινηματογραφικές ταινίες» ως υπερδύναμη στο παγκόσμιο box-office.

«Όχι μόνο είναι σπουδαία η προσωπικότητα και το ταλέντο του Ντουέιν, αλλά έχει μεγάλη φιλανθρωπική δραστηριότητα, χαρακτηριστικό που είναι ένα από τα κριτήρια για να γίνει κανείς «αθάνατος» στο Walk of Fame» δήλωσε στο Variety η υπεύθυνη των τελετών του Walk of Fame, Άνα Μαρτίνεζ. «Φανταζόμαστε ότι οι φανατικοί θαυμαστές του θα τραβήξουν δεκάδες φωτογραφίες του «αστεριού» του» συμπλήρωσε.

Λίγες μέρες μετά, οι θαυμαστές του θα δουν το «Βράχο» και στη μεγάλη οθόνη, καθώς η ταινία «Jumanji: Welcome to the Jungle» μπαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου (ο Ντουέιν πρωταγωνιστεί δίπλα στους Κέβιν Χαρτ και Τζακ Μπλακ).

Τον επόμενο χρόνο παίζει στο «Jungle Cruise» της Disney, αλλά και στις ταινίες «Rampage» και «Skyscraper». Πέρσι τον είδαμε στο «Baywatch» και το «Fate of the Furious», ενώ το 2019 θα τον απολαύσουμε δίπλα στον Τζέισον Στέιδαμ σε ταινία που θα προκύψει από τη «σειρά», ας την πούμε, Fast and Furious.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024