Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Και ο φωτογράφος Μπρους Ουέμπερ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Και ο φωτογράφος Μπρους Ουέμπερ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Ένα ακόμη μεγάλο όνομα του κόσμου της σόουμπιζ, ο φωτογράφος μόδας Μπρους Ουέμπερ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε νεαρό μοντέλο, όπως αποκαλύπτεται στη μήνυση που κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη.

Ένα ακόμη μεγάλο όνομα του κόσμου της σόουμπιζ, ο φωτογράφος μόδας Μπρους Ουέμπερ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε νεαρό μοντέλο, όπως αποκαλύπτεται στη μήνυση που κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, το οποίο κατατέθηκε την Παρασκευή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της πολιτείας της Νέας Υόρκης, ο Μπρους Ουέμπερ, ηλικίας 71 ετών, που μεταξύ άλλων έχει εργαστεί για τη Vogue κι έχει συμβάλει με το έργο του στη σφυρηλάτηση της εικόνας μεγάλων οίκων όπως του Calvin Klein και του Ralph Lauren, επιτέθηκε στον Τζέισον Μπόις, τον Δεκέμβριο του 2014, κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στο στούντιό του στο Μανχάταν.

Ο Ουέμπερ φέρεται να ζήτησε από τον Τζέισον Μπόις, εκείνη την εποχή ηλικίας 28 ετών, να γδυθεί προτού αρχίσει να τον αγγίζει και κατόπιν τον υποχρεώσει να τον φιλήσει.

«Αν μου δείξεις εμπιστοσύνη, θα μπορούσες να πας πραγματικά μακριά (…) Έως ποιο σημείο θέλεις να φθάσεις; Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;» ψιθύρισε ο φωτογράφος, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η δικηγόρος Λίζα Μπλουμ.

Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται και κατά του πρακτορείου μοντέλων όπου εργαζόταν ο Μπόις και του επικεφαλής του Τζέισον Κάνερ.

Ο Ουέμπερ κατηγορείται ότι «συμπεριφέρθηκε παρόμοια και σε άλλους άνδρες μοντέλα» που του έστειλε το πρακτορείο Soul Artist.

Η Λίζα Μπλουμ σημείωσε, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, ότι έχει λάβει από την Παρασκευή και άλλες καταγγελίες παρόμοιου περιεχομένου, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Μετά την εμπειρία που βίωσε, ο Τζέισον Μπόις αποφάσισε να μετακομίσει στην Καλιφόρνια και σταμάτησε το μόντελινγκ, «φοβούμενος μια βιομηχανία όπου ο Ουέμπερ θεωρείτο ως φωτογράφος πρώτης γραμμής και ένας από τους πρωταθλητές του ανδρικού μόντελινγκ».

Ο Τζέισον Μπόις ζητάει να του καταβληθεί αποζημίωση κάνοντας λόγο για «συναισθηματικό πλήγμα» και «οικονομική ζημία» που υπέστη μετά την απόσυρσή του από τη βιομηχανία της μόδας.

ΑΠΕ/Γαλλικό,in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024