Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ ο Κέβιν Σπέισι

Σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ ο Κέβιν Σπέισι

Σε κλινική απεξάρτησης από τον σεξουαλικό εθισμό εισήχθη ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι, μετά το σκάνδαλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τη σεξουαλική παρενόχληση του 14χρονου -τότε- ηθοποιού Άντονι Ραπ.

Σε κλινική απεξάρτησης από τον σεξουαλικό εθισμό εισήχθη ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι, μετά το σκάνδαλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του ηθοποιού Άντονι Ραπ.

Όπως υποστήριξε ο Ραπ, όταν ήταν 14 ετών, παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον 26χρονο τότε Σπέισι κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, με τον Κέβιν Σπέισι να απολογείται εκφράζοντας την συγνώμη του λέγοντας πως ήταν μεθυσμένος.

Ο ηθοποιός, ο οποίος απολύθηκε από το Netflix και το «House of Cards», αποφάσισε να υποβληθεί σε θεραπεία στην κλινική Meadows, στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών, στην οποία εισήχθη και ο κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβι Γουάινσταϊν, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό από τουλάχιστον 40 γυναίκες.

Ο Κέβιν Σπέισι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, φέρεται να βρίσκεται από το τέλος της περασμένης εβδομάδας στην πολυτελή κλινική, η οποία υποστηρίζει ότι εφαρμόζει το καλύτερο πρόγραμμα θεραπείας σεξουαλικών εξαρτήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι του κέντρου, ο ηθοποιός «χρειάζεται χρόνο για να κάνει αποτίμηση και να υποβληθεί σε θεραπεία».

Στις θεραπείες περιλαμβάνονται σε προγράμματα ιππασίας, γιόγκα, τάι τσι, βελονισμού και «διαλογισμού» στην κλινική, οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις τις έχουν γυμναστήριο, πισίνα και χώρους χαλάρωσης.

Στο κέντρο εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα θεραπείας 45 ημερών για εξαρτημένους στο σεξ που ονομάζεται «Απαλό Μονοπάτι». Οι ασθενείς συμμετέχουν σε πρόγραμμα συμβουλευτικής και προσπαθούν μέσω των «εκφραστικών τεχνών» να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους, σύμφωνα με τη Daily Mail.

in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024