Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λέα Σεϋντού: «Η νύχτα που μου επιτέθηκε ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν»

Λέα Σεϋντού: «Η νύχτα που μου επιτέθηκε ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν»

«Το πιο αηδιαστικό είναι πως όλοι ήξεραν τι έκανε και κανένας δεν προσπάθησε να τον σταματήσει».

Η Λέα Σεϋντού, η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην τελευταία ταινία του James Bond, το «Spectre» και βραβεύτηκε με τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες για την ταινία «Blue Is the Warmest Colour», έγραψε για τη δική της ιστορία κακοποίησης από τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν στον Guardian.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζω άνδρες σαν τον Χάρβεϊ συνέχεια. Έχω πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες την τελευταία δεκαετία και ήμουν αρκετά τυχερή ώστε να κερδίσω βραβεία σε μεγάλα φεστιάλ, όπως στις Κάννες. Το σινεμά είναι η ζωή μου. Γνωρίζω όλους τους τρόπους με τους οποίους αυτή η βιομηχανία κακομεταχειρίζεται τις γυναίκες.

Κατάλαβα τι είδους άνθρωπος ήταν ο Χάρβεϊ σχεδόν μόλις τον γνώρισα. Ήμασταν σε μια επίδειξη μόδας. Ήταν γοητευτικός, έξυπνος, αστείος και ταυτόχρονα εξαιρετικά αυταρχικός. Ήθελε να πάμε για ένα ποτό και επέμενε να το κανονίσουμε για το ίδιο βράδυ. Δεν ήταν για δουλειά, το ήξερα. Είχε άλλες προθέσεις, ήταν ολοφάνερο.

Συναντηθήκαμε στο λόμπι του ξενοδοχείου του. Η βοηθός του, μια νεαρή γυναίκα, ήταν παρούσα. Όλο το απόγευμα με φλέρταρε και με κοίταζε σαν να ήμουν ένα κομμάτι κρέας. Υποκρινόταν πως με αξιολογούσε για ένα ρόλο αλλά ήξερα πως ήταν όλα ένα θέατρο. Το ήξερα, το έβλεπα στα μάτια του.

Χρησιμοποιούσε τη δύναμη και την επιρροή του για να κάνει σεξ.

Με κάλεσε στο δωμάτιο του για ένα ποτό. Ανεβήκαμε μαζί. Δεν μπορούσα να πω όχι, είναι τέτοια η επιρροή του. Όλες οι γυναίκες τον φοβούνται. Λίγο μετά, έφυγε η βοηθός του και μείναμε οι δυο μας.

Τότε έχασε τον έλεγχο.

Μιλάγαμε στον καναπέ όταν πήδηξε πάνω μου και προσπάθησε να με φιλήσει. Έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Είναι μεγάλος και χοντρός, χρειάστηκε να καταβάλλω δύναμη για να τον διώξω από πάνω μου. Έφυγα από το δωμάτιο του αηδιασμένη. Δεν τον φοβόμουν, ήξερα από την αρχή τι άνθρωπος είναι.

(…)

Το πιο αηδιαστικό είναι πως όλοι ήξεραν τι έκανε ο Χάρβεϊ και κανένας δεν προσπάθησε να τον σταματήσει. Είναι αδιανόητο πως φέρεται έτσι εδώ και δεκαετίες και ακόμα έχει καριέρα. Το κατάφερε μόνο εξαιτίας της τρομακτικής επιρροής του».

Επιμέλεια: Μάκης Ευθυμίου

in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024