Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνικα: Για μένα ας λένε ό,τι θέλουν, αλλά ας μην βρίζουν την «Στάλα»

Μόνικα: Για μένα ας λένε ό,τι θέλουν, αλλά ας μην βρίζουν την «Στάλα»

Για τη ζωή της στο Λος Άντζελες, για την πολιτική αλλά και για το τσουνάμι κριτικής που έχει προκαλέσει το νέο της ελληνόφωνο τραγούδι, η «Στάλα», μίλησε η Μόνικα σε συνέντευξή της στο BHMagazino. Το εν λόγω τραγούδι «σημαίνει πάρα πολλά για μένα, πιστεύω στην αλήθεια της τέχνης μου, επομένως ό,τι και να λέει ο καθένας, εγώ την "Στάλα" την αγαπώ» λέει η τραγουδίστρια.

Για τη ζωή της στο Λος Άντζελες, για την πολιτική αλλά και για το τσουνάμι κριτικής που έχει προκαλέσει το νέο της ελληνόφωνο τραγούδι, η «Στάλα», μίλησε η Μόνικα σε συνέντευξή της στο BHMagazino. Το εν λόγω τραγούδι «σημαίνει πάρα πολλά για μένα, πιστεύω στην αλήθεια της τέχνης μου, επομένως ό,τι και να λέει ο καθένας, εγώ την «Στάλα» την αγαπώ» λέει η τραγουδίστρια.

«Πρόκειται για ένα τραγούδι που είχα γράψει πριν από πέντε χρόνια και σημαίνει πάρα πολλά για εμένα» λέει, σημειώνοντας πως «ήθελα να είναι αληθινό, δεν ήθελα να είναι τέλειο».

Σχετικά με την κίνησή της να κυκλφορήσει ελληνικό δίσκο, η τραγουδίστρια αναφέρει πως «τα ελληνικά μου τραγούδι ατα είχα γράψει καιρό πριν φύγω στην Αμερική». «Ίσως θέλησα με αυτόν τον δίσκο να συνδεθώ πάλι με το ελληνικό κοινό, σαν να θέλω με αυτά τα τραγούδια να τους αφήσω ένα δωράκι, κάπως να με σκέφτονται, γιατί η Ελλάδα και το ελληνικό κοινό μού δίνουν τη δύναμη για το εξωτερικό» λέει.

Στην επισήμανση πως πολλοί κατηγορούν τη γενιά της τραγουδίστριας πως είναι «απολιτίκ», η ίδια λέει πως πηγαίνει να ψηφίσει, αλλά συμπληρώνει: «Ζούμε το τέλος των ιδεολογιών, έτσι ψάχνεις την ιδεολογία σου σε άλλες μορφές, στην τέχνη, στη δουλειά σου, στην καθημερινότητά σου».

*Περισσότερα στη συνέντευξη της Μόνικα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το Βήμα της Κυριακής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024