Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζολί μιλά για τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ

Η Τζολί μιλά για τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ

Για τη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, αλλά και για το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπισε, μίλησε η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair.

Για τη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, αλλά και για το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπισε, μίλησε η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair.

Η Τζολί ισχυρίστηκε ότι προσπαθεί να είναι υποδειγματική «νοικοκυρά». «Εδώ και εννέα μήνες προσπαθώ να είμαι καλή στο ρόλο της νοικοκυράς, να μαζεύω τις ακαθαρσίες του σκύλου, να πλένω τα πιάτα και να διαβάζω βιβλία το βράδυ», δήλωσε, σημειώνοντας ότι προοδεύει «και στους τρεις τομείς».

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο του 2016, μετά δύο χρόνια γάμου και 11 χρόνια σχέσης. Είναι γονείς έξι παιδιών, εκ των οποίων τα τρία είναι υιοθετημένα.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός το 2000 μιλά ελάχιστα για το διαζύγιό της, ομολογώντας ωστόσο ότι το καλοκαίρι του 2016 «τα πράγματα πήγαιναν άσχημα» μεταξύ της ίδιας και του Μπραντ Πιτ. «Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη» σημειώνει και επαναδιατυπώνει: «τα πράγματα είχαν γίνει περίπλοκα».

Αμφισβητεί το γεγονός ότι ο χωρισμός είχε σχέση με την επιθυμία του Μπραντ Πιτ η οικογένεια να υιοθετούσε ένα τρόπο ζωής πιο τακτοποιημένο, έπειτα από χρόνια συνεχών μετακινήσεων στις τέσσερις γωνιές του κόσμου. «Αυτό δεν ήταν πρόβλημα», δηλώνει η Τζολί. «Αυτό ήταν και συνεχίζει να είναι μια από τις φοβερές ευκαιρίες που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας».

«Εξετάζουμε όλα τα γεγονότα που οδήγησαν στο διαζύγιο» σημειώνει η ηθοποιός. Η Τζολί αφήνει να εννοηθεί ότι διατηρεί καλή σχέση με τον πρώην σύντροφό της και λέει: «Φροντίζουμε ο ένας για τον άλλον και φροντίζουμε για την οικογένειά μας και προσπαθούμε και οι δύο για τον ίδιο στόχο».

Η ίδια θέλει να παρουσιάζεται ως ένα καθησυχαστικό πρόσωπο στα παιδιά της κυρίως σε καιρούς δύσκολους. «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να κλαις κάτω από το ντους και όχι μπροστά τους».

Η Τζολί προωθεί τώρα την νέα της ταινία της ως σκηνοθέτις με τίτλο «First They Killed My Father». Πρόκειται για μια συμπαραγωγή με το Netflix και αναφέρεται στη δικτατορία των Κόκκινων Χμερ στη Καμπότζη.

Η ίδια δηλώνει ότι δεν δουλεύει σε κάποια άλλη ταινία επί του παρόντος. «Θέλω απλώς να ετοιμάζω το πρόγευμα και αυτό πάει καλά, και να ασχολούμαι με το σπίτι» εξηγεί. «Αυτό είναι το πάθος μου. Επειδή τα παιδιά μου το ζήτησαν, κάνω μαθήματα μαγειρικής. Όταν πηγαίνω για ύπνο διερωτώμαι: έκανα καλή δουλειά ως μητέρα ή αυτή ήταν μια μέτρια μέρα;».

Η Τζολί αποκάλυψε ότι μετά το διαζύγιό της εμφάνισε υψηλή αρτηριακή πίεση και «παράλυση Bell». Πρόκειται μια πάθηση που οδηγεί σε παράλυση νεύρων στο πρόσωπο. Η Τζολί σημειώνει ότι η μία πλευρά του προσώπου της είχε κρεμάσει και δήλωσε ότι έγινε καλά χάρη στον βελονισμό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024