Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Κίνα αποκλείει τον Τζάστιν Μπίμπερ από τη χώρα, μέχρι να ωριμάσει

Η Κίνα αποκλείει τον Τζάστιν Μπίμπερ από τη χώρα, μέχρι να ωριμάσει

«Ταλαντούχος ο Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά και αμφιλεγόμενος νέος» δηλώνουν οι κινεζικές αρχές για τον διάσημο ποπ τραγουδιστή. «Ελπίζουμε ότι μόλις ωριμάσει, θα μπορέσει να βελτιώσει τις πράξεις και τα λόγια του, και να αναδειχθεί σε καλλιτέχνη αγαπητό από το κοινό» , τονίζει η κυβέρνηση σε δήλωσή της.

«Ταλαντούχος ο Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά και αμφιλεγόμενος νέος» δηλώνουν οι κινεζικές αρχές για τον διάσημο ποπ τραγουδιστή.

«Ελπίζουμε ότι μόλις ωριμάσει, θα μπορέσει να βελτιώσει τις πράξεις και τα λόγια του, και να αναδειχθεί σε καλλιτέχνη αγαπητό από το κοινό» , τονίζει η κυβέρνηση σε δήλωσή της.

Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι σωστό να επιτρέπεται η είσοδος στην Κίνα σε «διασκεδαστές που έχουν δείξει ανάρμοστη συμπεριφορά».

Το Γραφείο πολιτισμού του Πεκίνου υπογράμμισε ότι ο ποπ σταρ προκάλεσε δυσαρέσκεια στην κοινή γνώμη με τις πράξεις του πάνω στη σκηνή, αλλά και κάτω από αυτή, αφήνοντας υπονοούμενα για προκλητική προσωπική ζωή, ανάμεσα σε άλλα.

Ο 23χρονος σταρ ετοιμάζεται για την περιοδεία του στην Ασία και συγκεκριμένα για συναυλίες στην Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, τη Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ. Ωστόσο, οι φαν του στην Κίνα, φαίνεται πως θα απογοητευθούν, μιας που η χώρα δεν θα αποτελέσει στάση του.

Σε επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου Πολιτισμού της Κίνας, καθίσταται σαφές ότι τα πλημμελήματα του Μπίμπερ, ο οποίος έχει παραβιάσει αρκετές φορές το νόμο- μια από αυτές οι αγώνες με τη Λαμποργκίνι ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης- είναι απαγορευτικά για τους Κινέζους και την φιλοσοφία τους.

«Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι ένας ταλαντούχος τραγουδιστής, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένας αμφιλεγόμενος νέος» εξηγούν οι Αρχές, σε μια προσπάθεια να απαντήσουν σε εξοργισμένο φαν του τραγουδιστή, ο οποίος δεν θα απολαύσει το «είδωλό» του στις μουσικές σκηνές της χώρας.

«Έχει εμπλακεί σε μια σειρά άσχημων συμπεριφορών, και κατά τη διάρκεια παλαιότερης εμφάνισής του στην Κίνα, αλλά και στην κοινωνική του ζωή, προκαλώντας δυσφορία στην κοινή γνώμη».

Υπενθυμίζεται ότι το 2013 και κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη χώρα, ο ποπ σταρ αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης, όταν εθεάθη να τον κουβαλούν στους ώμους οι σωματοφύλακές του, μπροστά από το Σινικό Τείχος.

«Σκοπός μας είναι ο εξαγνισμός των τεχνών στην Κίνα. Όταν ο νεαρός τραγουδιστής ωριμάσει και μπορέσει να διαχειρίζεται σωστά τον εαυτό του, τότε θα είναι ξανά ευπρόσδεκτος από το λαό της Κίνας» καθιστά σαφές το Γραφείο Πολιτισμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024