Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν παραστάσεις λόγω καύσωνα προσφέρει το ΚΘΒΕ

Δωρεάν παραστάσεις λόγω καύσωνα προσφέρει το ΚΘΒΕ

Δωρεάν παραστάσεις θεάτρου σε κλιματιζόμενες αίθουσες μπορούν να παρακολουθήσουν οι εναπομείναντες στη Θεσσαλονίκη πολίτες, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Λόγω καύσωνα, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) ανοίγει τις πόρτες των αιθουσών του και προσφέρει δωρεάν είσοδο στις παραστάσεις του, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Δωρεάν παραστάσεις θεάτρου σε κλιματιζόμενες αίθουσες μπορούν να παρακολουθήσουν οι εναπομείναντες στη Θεσσαλονίκη πολίτες, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Λόγω καύσωνα, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) ανοίγει τις πόρτες των αιθουσών του και προσφέρει δωρεάν είσοδο στις παραστάσεις του, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Στο -κλιματιζόμενο- θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την πρεμιέρα του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δάσους, με το έργο του Γερμανού νομπελίστα θεατρικού συγγραφέα Gerhart Hauptmann (1862-1946), «Ρόουζ Μπερντ» από το Σλοβένικο Λαϊκό Θέατρο Τσέλιε. Το έργο θα παρουσιαστεί, το Σάββατο και την Κυριακή, στο θέατρο της ΕΜΣ με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

Στο επίσης κλιματιζόμενο «Βασιλικό Θέατρο», δωρεάν μπορούν οι Θεσσαλονικείς να παρακολουθήσουν το απόγευμα της Κυριακής (στις 19.00) την παράσταση «ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι: και με τη …Νίκη» του Χρήστου Παπαδημητρίου.

Για την εξασφάλιση των θέσεων (σύμφωνα με ανακοίνωση του θεάτρου) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα Ταμεία του ΚΘΒΕ για επιστροφή χρημάτων (τηλ. 2315 200200).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024