Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απειλεί ο Τζόνι Ντεπ τη ζωή του Ντόναλντ Τραμπ;

Απειλεί ο Τζόνι Ντεπ τη ζωή του Ντόναλντ Τραμπ;

Να απειλεί φάνηκε ο Τζόνι Ντεπ, ηθοποιός, τη ζωή του Προέδρου της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο φεστιβάλ Γκλάστονμπερι της Αγγλίας. «Μπορείτε να φέρετε τον Τραμπ εδώ;» ρώτησε το κοινό, ενώ πραγματοποιούνταν προβολή της νέας του ταινίας, The Libertine. Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε «θλιβερά» τα σχόλια του Ντεπ. Ο ηθοποιός ζήτησε στη συνέχεια συγγνώμη.

Να απειλεί φάνηκε ο Τζόνι Ντεπ, ηθοποιός, τη ζωή του Προέδρου της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο φεστιβάλ Γκλάστονμπερι της Αγγλίας. «Μπορείτε να φέρετε τον Τραμπ εδώ;» ρώτησε το κοινό, ενώ πραγματοποιούνταν προβολή της νέας του ταινίας, The Libertine.

Αφού έλαβε αποδοκιμασίες από το πλήθος, εξήγησε ότι υπήρξε παρεξήγηση. «Με παρερμηνεύσατε. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός σκότωσε έναν πρόεδρο;»

«Επίσης, εγώ δεν είμαι ηθοποιός» πρόσθεσε. «Απλά λέω ψέματα για να ζήσω. Πάει όμως καιρός που το κάνω αυτό».

Ο ηθοποιός προέβλεψε ότι τα εν λόγω σχόλιά του, τα οποία μάλλον αναφέρονται στη δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν από τον ηθοποιό Τζον Γουίλκς Μπουθ το 1865, θα ήταν αμφιλεγόμενα.

«Είμαι σίγουρος ότι τα λεγόμενά μου θα βρεθούν δημοσιευμένα στις εφημερίδες και είναι τραγικό αυτό. Ήταν απλά μια ερώτηση. Δεν υπαινίσσομαι κάτι».

Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε «θλιβερά» τα σχόλια του Ντεπ.

Ο ηθοποιός ζήτησε στη συνέχεια συγγνώμη, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του στο περιοδικό People: «Ζητώ συγγνώμη για το κακό και κακόγουστο αστείο που επιχείρησα να κάνω χθες βράδυ για τον Ντόναλντ Τραμπ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν είναι ο πρώτος ηθοποιός της Αμερικής που κάνει ένα τέτοιο σχόλιο περί δολοφονίας του Προέδρου. Η Μαντόνα έχει δηλώσει ότι έχει κάνει σκέψεις ανατίναξης του Λευκού Οίκου, ενώ ο ράπερ Σνουπ Ντογκ, σε μουσικό βιντεοκλίπ του, πυροβολεί με παιδικό πιστόλι μια φιγούρα που μοιάζει στον Τραμπ.

Ωστόσο, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν πάρει φωτιά σχετικά με το σχόλιο του Ντεπ και πολλοί το έχουν καταδικάσει, μιας που έρχεται λίγες μέρες αφού άντρας πυροβόλισε και τραυμάτισε ρεπουμπλικανό βουλευτή και τέσσερις άλλους στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Οι παριστάμενοι, βέβαια του Φεστιβάλ στο Σόμερσετ, αντιμετώπισαν το σχόλιο του ηθοποιού με γέλιο και έκπληξη. Μάλιστα, ένας φαν του ηθοποιού, σε δήλωσή του στο BBC μετά το συμβάν, είπε ότι ήταν περισσότερο προσηλωμένη στο να γνωρίσει από κοντά το «είδωλό» της, παρά να αναλύσει τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024