Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τομ Χάρντι σταμάτησε ληστές στο Λονδίνο

Ο Τομ Χάρντι σταμάτησε ληστές στο Λονδίνο

Ο ηθοποιός Τομ Χάρντι βοήθησε στη σύλληψη ενός άνδρα που είχε κλέψει μοτοποδήλατο στο Λονδίνο, ανακοίνωσε η αστυνομία. Αυτόπτης μάρτυρας σημειώνει ότι ο γνωστός χολιγουντιανός ηθοποιός καταδίωξε και έπιασε έναν εκ των δύο ληστών.

Ο ηθοποιός Τομ Χάρντι βοήθησε στη σύλληψη ενός άνδρα που είχε κλέψει μοτοποδήλατο στο Λονδίνο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο στο Ρίτσμοντ του νοτιο-δυτικού Λονδίνου το απόγευμα της Κυριακής.

Οι δύο άνδρες επιχείρησαν να το σκάσουν και ο χολιγουντιανός σταρ βοήθησε στη σύλληψη ενός από αυτούς. Ο άλλος συνελήφθη από αστυνομικούς.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι ο πρωταγωνιστής του Mad Max: Fury Road περπατούσε στον δρόμο όταν είδε τους δύο ληστές να προσπαθούν να το σκάσουν.

«Ήταν τρελό – σαν να φόρεσε τη στολή του υπερήρωα σε ταινία δράσης» δήλωσε στη βρετανική Sun ο 22χρονος Αρούν Πουλέν, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό.

«Δύο αγόρια που βρίσκονταν πάνω σε ένα κλεμμένο μηχανάκι, παραβίασαν τον κόκκινο σηματοδότη και προσέκρουσαν πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Ο Τομ πρέπει να περπατούσε στο δρόμο. Έγινε έξαλλος και άρχισε να τους κυνηγά. Αν το παιδί είχε κάνει το λάθος να προβάλλει αντίσταση, πιστεύω ότι ο Τομ θα του έριχνε ξύλο», τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Αν και η Σκότλαντ Γιάρντ αμφέβαλλε ότι ο ηθοποιός κυνήγησε τους ληστές, λέγοντας ότι «δεν υπήρξε καταδίωξη», εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ρίτσμοντ επιβεβαίωσε ότι ο Τομ Χάρντι βοήθησε στη σύλληψη ενός εκ των ληστών.

«Επιβεβαιώνουμε ότι οι δύο συλληφθέντες επέβαιναν σε κλεμμένο μοτοποδήλατο που πέρασε με κόκκινο και έπεσε πάνω σε ένα άλλο όχημα. Οι άνδρες το έσκασαν και τον έναν από αυτούς έπιασε ο Τομ Χάρντι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα» τόνισε.

Εκπρόσωπος του 39χρονου ηθοποιού αρνήθηκε να προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024