Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προς υπεράσπιση του Τζόνι Ντεπ σπεύδουν οι γυναίκες της ζωής του

Προς υπεράσπιση του Τζόνι Ντεπ σπεύδουν οι γυναίκες της ζωής του

Μία διαφορετική εικόνα από εκείνη που έπλασε η Άμπερ Χερντ για τον Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζουν οι γυναίκες της ζωής του: Η πρώην σύζυγος, η πρώην σύντροφος και η κόρη του έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, χαρακτηρίζοντάς τον «πολύ τρυφερό» και «υπέροχο».

Μία διαφορετική εικόνα από εκείνη που έπλασε η Άμπερ Χερντ για τον Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζουν οι γυναίκες της ζωής του: Η πρώην σύζυγος, η πρώην σύντροφος και η κόρη του έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, χαρακτηρίζοντάς τον «πολύ τρυφερό» και «υπέροχο».

«Σε όλα τα χρόνια που γνωρίζω τον Τζόνι, δεν με κακοποίησε ποτέ σωματικά και αυτός (σ.σ. που περιγράφει η Χερντ) δεν μοιάζει καθόλου με τον άνδρα με τον οποίο έζησα 14 υπέροχα χρόνια» δήλωσε η Βανέσα Παραντί, η οποία έχει έναν γιο και μία κόρη με τον Ντεπ.

«Πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι αυτές οι πρόσφατες κατηγορίες που του αποδίδονται είναι εξωφρενικές» τονίζει η ηθοποιός – τραγουδίστρια σε επιστολή της με ημερομηνία 27 Μαΐου, η οποία εστάλη στην ιστοσελίδα TMZ.

Η 17χρονη κόρη του Ντεπ, Λίλι – Ρόουζ, έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο γλυκός και τρυφερός άνθρωπος που γνωρίζω, δεν υπήρξε τίποτε άλλο πέρα από έναν υπέροχο πατέρα για τον μικρότερο αδελφό μου και εμένα και όσοι τον γνωρίζουν θα πουν το ίδιο».

My dad is the sweetest most loving person I know, he’s been nothing but a wonderful father to my little brother and I, and everyone who knows him would say the same ❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) στις Μάι 29, 2016, 4:57πμ PDT

Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Λόρι Αν Άλισον, εξέφρασε και εκείνη τη στήριξή της στον Τζόνι Ντεπ. Αν και υπήρξαν παντρεμένοι μόλις για δύο χρόνια τη δεκαετία του 1980, ο Άλισον περιέγραψε τον ηθοποιό ως έναν «τρυφερό άνθρωπο» που δεν της φώναξε ούτε μία φορά στη διάρκεια του γάμου τους.

Ο κωμικός Νταγκ Στανχόουπ έγραψε κείμενο στην ιστοσελίδα The Wrap, όπου αναφέρει ότι η Χερντ «απειλούσε να πει ψέματα για τον Ντεπ δημοσίως και με κάθε πιθανό, διπρόσωπο τρόπο, εάν εκείνος δεν συμφωνούσε με τους όρους της».

Ο κωμικός αναφέρει ότι παρακολούθησε τα ΜΜΕ να «σφάζουν» δημοσίως τον Ντεπ. «Το είδαμε να γίνεται πριν ακόμα παντρευτούν. Την είδαμε να τον εκμεταλλεύεται και να τον γ**άει επί χρόνια. Δεν είπαμε λέξη. Μεταξύ μας, ναι, αλλά ποτέ σε εκείνον» τονίζει.

«Όταν ένας φίλος σου είναι σε μία φριχτή, βάναυση σχέση -είτε είναι άνδρας ή γυναίκα- και κινδυνεύεις να πεις ότι ο σύντροφός του/της είναι δαίμονας, ξέρεις ότι το πιθανότερο είναι ότι θα ξαναμπούν στη φωτιά και θα σε βγάλουν από τη ζωή τους επειδή είσαι ειλικρινής» προσθέτει.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι συνάντησαν τον Ντεπ «το βράδυ της υποτιθέμενης επίθεσης» και ότι ο ηθοποιός τους εκμυστηρεύτηκε ότι η Χερντ θα τον εγκατέλειπε και ότι είχε απειλήσει να πει ψέματα για τον ίδιο δημοσίως.

Η Χερντ κατηγόρησε τον Ντεπ για κακοποίηση και δήλωσε ότι της πέταξε ένα iPhone στη διάρκεια ενός καβγά, με αποτέλεσμα να προκληθεί μώλωπας στο μάτι της. Η αστυνομία εκλήθη στο σπίτι του Τζόνι Ντεπ, αλλά δεν βρήκε ίχνη ενδοοικογενειακής βίας.

Με τον δικό του, καυστικό τρόπο σχολίασε ο Τέρι Γκίλιαμ την υπόθεση: «Όπως πολλοί από τους φίλους του Τζόνι Ντεπ, ανακαλύπτω ότι η Άμπερ είναι καλύτερη ηθοποιός από ό,τι νόμιζα… μακάρι μόνο η «μελανιά» να έμενε σε ένα σημείο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024