Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρτι στο... κατάστρωμα της «Σχεδίας» στην Τεχνόπολη

Πάρτι στο… κατάστρωμα της «Σχεδίας» στην Τεχνόπολη

Με τα αμπάρια πλημμυρισμένα νότες η «Σχεδία», το περιοδικό δρόμου, πιάνει λιμάνι απόψε στην Τεχνόπολη σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι. Πρόκειται για την καθιερωμένη πλέον συναυλία του περιοδικού που γίνεται κάθε χρόνο.

Με τα αμπάρια πλημμυρισμένα νότες η «Σχεδία», το περιοδικό δρόμου, πιάνει λιμάνι απόψε στην Τεχνόπολη σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι. Πρόκειται για την καθιερωμένη πλέον συναυλία του περιοδικού που γίνεται κάθε χρόνο.

Batala, Gadjo Dilo, Σπύρος Γραμμένος, Encardia, Πάνος Μουζουράκης, Κώστας Παρίσης, Υπόγεια Ρεύματα, Joey, Μαριέττα Φαφούτη, Χειμερινοί Κολυμβητές, θα είναι εκεί, για να ντύσουν με νότες την αγάπη, την αλληλεγγύη, το σεβασμό.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ και όποια έσοδα προκύψουν θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση της «Σχεδίας», όπως να καλυφθεί η δαπάνη εκτύπωσης του διπλού καλοκαιρινού τεύχους (Ιούλιος-Αύγουστος 2016).

Οι πόρτες της Τεχνόπολης θα ανοίξουν στις 18:00 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 19:00

Περισσότερες πληροφορίες: Τεχνόπολις Δήµου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι. Δευτέρα 30 Μαΐου, www.shedia.gr, info@shedia.gr.
Προπώληση: Viva.gr, 11876 και στα καταστήματα: PUBLIC, Seven Spots, Reload, Media Markt.

Το Σάββατο η «Σχεδία» διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου με οικοδέσποινα την Εθνική Αστέγων. Εκεί έλαβαν μέρος παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Αστέγων, ομάδες προσφύγων από τον Ελαιώνα, ομάδες από άλλες δομές αλληλεγγύης της χώρας, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι και ποδοσφαιρικά σχήματα που συστάθηκαν επί τόπου από τον κόσμο.

Αφορμή για την ποδοσφαιρική γιορτή αποτελεί η συμμετοχή της Εθνικής Αστέγων στο 14ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, που θα φιλοξενηθεί, από τις 9 έως τις 16 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 64 ομάδων από 52 χώρες, στη Γλασκώβη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024