Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Χερντ κατηγορεί τον Ντεπ για κακοποίηση, κερδίζει περιοριστικά μέτρα

Η Χερντ κατηγορεί τον Ντεπ για κακοποίηση, κερδίζει περιοριστικά μέτρα

Η διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την σύζυγό του Άμπερ Χερντ καλά κρατεί. Η νεαρή ηθοποιός κατέθεσε αίτημα για περιοριστικά μέτρα κατά του συζύγου της, μετά την κατάθεση των χαρτιών για το διαζύγιο, καταγγέλλοντας περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. «Φοβάμαι πολύ τον Τζόνι και ανησυχώ για την ασφάλειά μου» δήλωσε η Χερντ. Ωστόσο, σε περιστατικό που είχε ερευνήσει η αστυνομία δεν είχαν βρεθεί σημάδια ενδοοικογενειακής βίας. Την ίδια ώρα, η δικηγόρος του Ντεπ κάνει λόγο για «στρατηγική» από την Χερντ.

Η διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την σύζυγό του Άμπερ Χερντ καλά κρατεί.

Η νεαρή ηθοποιός κατέθεσε αίτημα για περιοριστικά μέτρα κατά του συζύγου της, μετά την κατάθεση των χαρτιών για το διαζύγιο, καταγγέλλοντας περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

«Φοβάμαι πολύ τον Τζόνι και ανησυχώ για την ασφάλειά μου» δήλωσε η Χερντ, αιτούμενη τα περιοριστικά μέτρα.

Σε έγγραφα που κατέθεσε η ηθοποιός μιλά για περιστατικά οργής, βίαια ξεσπάσματα και κατάχρηση ουσιών από τον 52χρονο σταρ, ενώ αναφέρεται αναλυτικά σε δύο περιστατικά βίας, ανάμεσά τους και σε μία διαμάχη που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με την Χερντ, αυτή η διαμάχη είχε ως αποτέλεσμα το με μώλωπες πρόσωπό της.

Η Χερντ δήλωσε ότι ο Ντεπ θα πρέπει να παρακολουθήσει, επίσης, σεμινάριο διαχείρισης θυμού.

Η 30χρονη ηθοποιός υποστήριξε ότι η σχέση του Ντεπ με την πραγματικότητα εξαρτάται από τη χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών. «Ο Τζόνι έχει ένα μακρόχρονο και γνωστό δημόσιο και ιδιωτικό ιστορικό κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών» λέει η ίδια. «Θυμώνει εύκολα. Είναι συχνά παρανοϊκός και η διάθεσή του είναι εξαιρετικά τρομακτική» τονίζεται.

Το δεύτερο από τα περιστατικά στα οποία αναφέρεται η Χερντ, ερευνήθηκε από την αστυνομία του Λος Άντζελες. Σε αυτό, δεν βρέθηκαν σημάδια ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η ίδια η Χερντ αρνήθηκε να κάνει καταγγελία.

Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ένα από τα βίαια ξεσπάσματα του Ντεπ σημειώθηκαν στη διάρκεια των γενεθλίων της τον Απρίλιο στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

«Το Σάββατο 21 Απριλίου 2016 γιόρτασα τα γενέθλιά μου με φίλους και την οικογένειά μου στο σπίτι (στο Λος Άντζελες). Καθώς όλοι ετοιμάζονταν να φύγουν, ο Τζόνι εμφανίστηκε μεθυσμένος και «φτιαγμένος». Όταν έφυγαν οι καλεσμένοι μου, ο Τζόνι και εγώ είχαμε μία συζήτηση για την απουσία του από τα γενέθλιά μου, η οποία κατέληξε σε άσχημο καβγά που ξεκίνησε με τον Τζόνι να πετά ένα μεγάλο μπουκάλι σαμπάνιας στον τοίχο και ένα ποτήρι κρασιού σε εμένα και το πάτωμα» αναφέρει η Χερντ, σύμφωνα με το περιοδικό Variety.

«Ο Τζόνι ούρλιαζε και με απειλούσε, προκαλώντας με να σηκωθώ όρθια. Μετά από αρκετά λεπτά, ο Τζόνι όρμηξε έξω, όχι πριν πετάξει στην άκρη και σπάσει σχεδόν οτιδήποτε βρισκόταν στον δρόμο του. Δεν τον είδα για άλλον ένα μήνα» αναφέρει η Χερντ στην γραπτή δήλωσή της στο δικαστήριο.

Ο δικαστής ενέκρινε το αίτημά της για περιοριστικά μέτρα και ο γνωστός ηθοποιός δεν θα πρέπει να πλησιάσει την Χερντ για διάστημα 100 ημερών. Ωστόσο, αρνήθηκε -τουλάχιστον προς το παρόν- το αίτημα να λαμβάνει η Χερντ 50.000 δολάρια μηνιαίως ως διατροφή από τον σύζυγό της. Παράλληλα, απέρριψε το αίτημα της Χερντ να παρακολουθήσει ο Ντεπ σεμινάρια διαχείρισης θυμού.

Η δικηγόρος του Ντεπ ισχυρίστηκε ότι το αίτημα της Χερντ έχει σχέση με τον οικονομικό διακανονισμό του διαζυγίου και ότι αποτελεί απάντηση στα αρνητικά σχόλια που έλαβε από τα μέσα ενημέρωσης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου -πολλά ΜΜΕ στράφηκαν κατά της Χερντ επειδή υπέβαλε αίτηση διαζυγίου λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του Ντεπ.

Από την πλευρά της, η Χερντ ισχυρίζεται ότι αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο, όταν ο Τζόνι της επιτέθηκε με ένα iPhone, αφήνοντάς της μελανιά στο μάτι.

Αναφερόμενη σε αυτό το περιστατικό, δήλωσε ότι ο Ντεπ απέκτησε εμμονή για κάτι που η ίδια δηλώνει ότι ήταν αναληθές και επέμενε να καλέσουν τηλεφωνικά έναν κοινό τους φίλο για να επιβεβαιώσει τις «παρανοϊκές και παράλογες κατηγορίες για μια παραληρηματική ιδέα που είχε», σύμφωνα με τα επίσημα δικαστικά έγγραφα.

Η Χερντ δηλώνει ότι ο Ντεπ άρπαξε το κινητό από το χέρι της, φώναξε προσβολές στον κοινό τους φίλο και πέταξε το τηλέφωνο στην Χερντ, χτυπώντας το μάγουλο και το μάτι της «με μεγάλη δύναμη».

Η Χερντ, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Ντεπ για 15 μήνες, ζητά μέρος της τεράστιας περιουσίας του ηθοποιού. Ο Ντεπ ζητά από το δικαστήριο να αρνηθεί το αίτημά της, με την δικηγόρο του να δηλώνει: «Η Άμπερ είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο και ηθοποιός που κερδίζει το εισόδημά της και είναι ικανή να συντηρεί τον εαυτό της».

Από ότι φαίνεται, πάντως, πρόκειται για ένα σίριαλ που θα έχει πολλά επεισόδια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Μπάγερν – Άρσεναλ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν - Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024