Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μετά τα «Φιλαράκια» έπαθα νευρικό κλονισμό λέει ο «Τζόι»

Μετά τα «Φιλαράκια» έπαθα νευρικό κλονισμό λέει ο «Τζόι»

Μπορεί να ήταν ο πλακατζής, ο λίγο χαζούλης και ο γκαφατζής στην τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια», αλλά στην πραγματικότητα ο Τζόι Τριμπιάνι, κατά κόσμον Ματ ΛεΜπλανκ, δεν ήταν έτσι. Μετά το τέλος της πολύ επιτυχημένης σειράς, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε πάθει σχεδόν νευρικό κλονισμό. «Για χρόνια μετά βίας έβγαινα από το σπίτι» είπε σε συνέντευξή του.

Μπορεί να ήταν ο πλακατζής, ο λίγο χαζούλης και ο γκαφατζής στην τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια», αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν έτσι ο Τζόι Τριμπιάνι, κατά κόσμο Ματ ΛεΜπλάνκ.

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ο ηθοποιός, που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής παίζοντας στην επιτυχημένη σειρά του NBC για περισσότερα από 230 επεισόδια, σημειώνοντας τεράστια επαγγελματική επιτυχία και αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη, αποκάλυψε ότι μετά την ολοκλήρωση της σειράς το μόνο που ήθελε ήταν να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έξω από κάθε δραστηριότητα και όχι να κυνηγήσει μία θέση στη σκηνή του Χόλιγουντ.

«Για χρόνια και χρόνια μετά βίας έβγαινα έξω από το σπίτι» δήλωσε ο ηθοποιός στη εφημερίδα Mirror και πρόσθεσε: «Είχα καεί εντελώς. Δεν ήθελα να έχω ένα χρονοδιάγραμμα, δεν ήθελα να πηγαίνω πουθενά. Αυτό ήθελα να κάνω».

«Ο ατζέντης μου ήταν απογοητευμένος. Οι περισσότεροι ηθοποιοί καλούν τους πράκτορές τους και τους λένε: «Τι συμβαίνει;». Εγώ φώναζα τον δικό μου και του έλεγα: «Σε παρακαλώ να ξεχάσεις τον αριθμό του τηλεφώνου μου για μερικά χρόνια». Ήταν μία πολύ σκοτεινή εποχή. Σχεδόν είχα υποστεί νευρικό κλονισμό» δήλωσε ο 48χρονος ηθοποιός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024