Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε επιτροπή για την πολιτιστική δράση της Ελλάδας ο Κ.Γαβράς

Σε επιτροπή για την πολιτιστική δράση της Ελλάδας ο Κ.Γαβράς

Πρόταση από τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά να μετέχει σε επιτροπή που θα μελετήσει την πολιτιστική παρουσία της Ελλάδας στο εξωτερικό δέχθηκε ο διεθνώς καταξιωμένος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς.

Πρόταση από τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά να μετέχει σε επιτροπή που θα μελετήσει την πολιτιστική παρουσία της Ελλάδας στο εξωτερικό δέχθηκε ο Κώστας Γαβράς.

«Ο υπουργός κ. Μπαλτάς μού πρότεινε να είμαι μέλος μιας επιτροπής που πρόκειται να μελετήσει την πολιτιστική παρουσία της Ελλάδας στο εξωτερικό, που είναι δραματικά απούσα, και το δέχθηκα πολύ ευχαρίστως. Περιμένω τη συνέχεια» είπε στα Νέα ο διεθνώς καταξιωμένος σκηνοθέτης, δηλώνοντας παράλληλα τη πρόθεσή του να βοηθήσει το έργο της επιτροπής «από την Ελλάδα, τη Γαλλία ή όπου αλλού χρειαστεί».

Το όνομα του Κώστα Γαβρά ήταν ανάμεσα σε εκείνα που ακούστηκαν για τη διαδοχή του Γιώργου Λούκου στο Φεστιβάλ Αθηνών, λόγω της διεθνούς απήχησης και της μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας του.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος ο σκηνοθέτης ανέφερε «δεν μου έγινε τέτοια πρόταση. Και καλώς, γιατί δεν έχω την απαραίτητη γνώση σε αυτό τον καλλιτεχνικό τομέα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024