Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταυτόχρονα με τη Βρετανία θα προβληθεί στην Ελλάδα ο εορταστικός Sherlock

Ταυτόχρονα με τη Βρετανία θα προβληθεί στην Ελλάδα ο εορταστικός Sherlock

Πρεμιέρα ταυτόχρονα με τη Βρετανία και νωρίτερα από την Αμερική θα κάνει το ειδικό εορταστικό επεισόδιο του Sherlock, με τίτλο The Abominable Bride. Στο επεισόδιο βλέπουμε τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (Σέρλοκ) και Μάρτιν Φρίμαν (Γουάτσον) να μεταφέρονται στο βικτωριανό Λονδίνο.

Πρεμιέρα ταυτόχρονα με τη Βρετανία και νωρίτερα από την Αμερική θα κάνει το ειδικό εορταστικό επεισόδιο του Sherlock, με τίτλο The Abominable Bride.

Στο επεισόδιο βλέπουμε τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (Σέρλοκ) και Μάρτιν Φρίμαν (Γουάτσον) να μεταφέρονται στο βικτωριανό Λονδίνο.

Το επεισόδιο, διάρκειας 90 λεπτών θα προβληθεί στην Ελλάδα την Πρωτοχρονιά στις 23:00 το βράδυ στο OTE Cinema 4HD.

Το νέο επεισόδιο της σειράς των Μαρκ Γκάτις και Στίβεν Μόφατ (που βρίσκονται και πίσω από την επιτυχία του Doctor Who) σκηνοθετεί ο Ντάγκλας Μάκινον.

Το επεισόδιο είναι αυτόνομο από τον τέταρτο κύκλο των τριών επεισοδίων της σειράς του BBC. Tα γυρίσματα του νέου κύκλου ξεκινούν την άνοιξη του 2016 για να έρθουν στην μικρή οθόνη στις αρχές του 2017.

«Το ειδικό αυτό επεισόδιο στέκεται από μόνο του. Δεν θα μπορούσαμε να χτίζουμε την ιστορία που φτιάχνουμε, με τον τρόπο που το κάνουμε, αν δεν υπήρχε αυτό το επεισόδιο. Δεν ανήκει στην ροή των 3 επεισοδίων του νέου κύκλου, είναι βικτωριανής εποχής. Θέλαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά να είναι αυτόνομο» έχει δηλώσει ο Στίβεν Μόφατ.

Σε αρκετές χώρες του εξωτερικού -ανάμεσά τους και στη Βρετανία- το «The Abominable Bride» θα προβληθεί και σε κινηματογραφικές αίθουσες, καθώς η προβολή ενός επεισοδίου της αγαπημένης βρετανικής σειράς θεωρείται γεγονός.

Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς είναι μεγάλοι σταρ, με τον Κάμπερμπατς να είναι πέρυσι υποψήφιος για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για το The Imitation Game και τον Μάρτιν Φρίμαν να πρωταγωνιστεί στην τριλογία του Πήτερ Τζάκσον, Χόμπιτ.

Το φορτωμένο πρόγραμμα των δύο πρωταγωνιστών της σειράς είναι, άλλωστε, αυτό που στέκεται εμπόδιο στο να βλέπουμε συχνότερα νέα επεισόδια του Sherlock.

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024