Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Πυρετός» ανυπομονησίας για το νέο Star Wars, κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ

«Πυρετός» ανυπομονησίας για το νέο Star Wars, κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ

Το τελευταίο τρέιλερ του Star Wars: The Force Awakens δόθηκε στη δημοσιότητα και έχει ήδη προκαλέσει «πυρετό» ανυπομονησίας στο Διαδίκτυο. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο και θα εκτυλίσσεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της Επιστροφής των Τζεντάι.

Το τελευταίο τρέιλερ του Star Wars: The Force Awakens δόθηκε στη δημοσιότητα και έχει ήδη προκαλέσει «πυρετό» ανυπομονησίας στο Διαδίκτυο.

Λίγες πληροφορίες είναι διαθέσιμες για την υπόθεση, ωστόσο το τρέιλερ φέρνει στο προσκήνιο την Ρέι -την ερμηνεύει η βρετανίδα ηθοποιός Ντέιζι Ρίντλεϊ-, η οποία πολλοί θεωρούν ότι θα είναι η κόρη του Χαν Σόλο και της πριγκίπισσας Λέια.

Η ταινία εκτυλίσσεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της Επιστροφής των Τζεντάι (1983).

Στο τρέιλερ βλέπουμε, επίσης και τον νέο κακό της ταινίας, τον Κάιλο Ρεν (Άνταμ Ντράιβερ), ο οποίος εμφανίζεται να μιλά σε μία κατεστραμμένη μάσκα Νταρθ Βέιντερ. «Τίποτα δεν θα βρεθεί στον δρόμο μας. Θα τελειώσω ό,τι άρχισες» λέει ο Κάιλο Ρεν.

Σε μία εποχή που τα τρέιλερ αποκαλύπτουν μεγάλο -ή σχεδόν όλη- την ταινία, το γεγονός ότι μία μεγάλη ταινία όπως το Star Wars επιλέγει να κρατήσει ακόμα τα χαρτιά της κλειστά, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό και έχει συγκεντρώσει θετικά σχόλια από θαυμαστές και μη της σειράς ταινιών.

Λίγο νωρίτερα, η παραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα την αφίσα της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο. Η έξοδος του Star Wars στις αίθουσες θεωρείται το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς.

Πολλοί αναζητούν απαντήσεις, όχι μόνο στο τρέιλερ, αλλά και στην αφίσα της ταινίας. Αρκετοί παρατήρησαν ότι υπάρχει κάποιος που λείπει από αυτήν και αυτός δεν είναι άλλος από τον Λουκ Σκάιγουοκερ -αντιθέτως βλέπουμε τους Χαν Σόλο και πριγκίπισσα Λέια.

Η πιο ξεκάθαρη πληροφορία είχε έρθει πριν από μερικούς μήνες από τον σκηνοθέτη του Force Awakens, Τζ.Τζ.Άμπραμς, ο οποίος είπε ότι ο Κάιλο Ρεν δεν είναι Σιθ, αλλά δουλεύει για τον ηγέτη Σνόουκ, που εκπροσωπεί την Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης.

Φαίνεται ότι ο Κάιλο Ρεν ανήκει σε ομάδα «μιμητών» της Αυτοκρατορίας. Ο Άμπραμς λέει: «Η ιδέα προέκυψε από συζητήσεις για το τι θα είχε συμβεί εάν όλοι οι Ναζί είχαν πάει στην Αργεντινή και στη συνέχεια ξεκινούσαν να εργάζονται ξανά όλοι μαζί».

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στις ΗΠΑ και σύμφωνα με όσα μετέδιδε χθες, Δευτέρα, το BBC, αρκετά site είχαν προβλήματα στη λειτουργία τους, εξαιτίας της αυξημένης επισκεψιμότητας.

Στην Ελλάδα η ταινία Star Wars Επεισόδιο 7: Η Δύναμη Ξυπνά θα αρχίσει να προβάλλεται ανήμερα τα Χριστούγεννα σε διανομή Feelgood.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024