Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πολύ σκληρός» ο Ιντρίς Έλμπα για πράκτορας 007;

«Πολύ σκληρός» ο Ιντρίς Έλμπα για πράκτορας 007;

Προς αναζήτηση του νέου Τζέιμς Μποντ βρίσκεται η βιομηχανία του κινηματογράφου. Και ενώ το κοινό είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον νέο Bond με νεωτερισμούς, δεν φαίνεται να είναι το ίδιο έτοιμοι και οι συντελεστές. Μετά τα ρατσιστικά υπονοούμενα του Ρότζερ Μουρ, ο συγγραφέας Άντονι Χόροβιτς έρχεται επίσης να απορρίψει την υποψηφιότητα του φαβορί Ιντρίς Έλμπα.

Προς αναζήτηση του νέου Τζέιμς Μποντ βρίσκεται η βιομηχανία του κινηματογράφου. Και ενώ το κοινό είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον νέο Bond με νεωτερισμούς δεν φαίνεται να είναι το ίδιο έτοιμοι και οι συντελεστές της κινηματογραφικής επιτυχίας.

Πλέον τα σχόλια και ο προβληματισμός δεν είναι για το ποιος θα ενσαρκώσει τον Άγγλο πράκτορα, αλλά ποιος δεν είναι κατάλληλος για το ρόλο.

Μετά τα ρατσιστικά υπονοούμενα του Ρότζερ Μουρ για τον Ιντρίς Έλμπα που λέγεται ότι θα είναι ο επόμενος πράκτορας 007, τώρα έρχονται οι δηλώσεις του συγγραφέα Άντονι Χόροβιτς, ο οποίος εκφράζει τις επιφυλάξεις του για τον εάν ο Έλμπα είναι ο κατάλληλος Bond.

Μιλώντας στη Daily Mail ο Χόροβιτς είπε ότι δεν είναι σίγουρος εάν ο Ιντρίς Έλμπα πρέπει να είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ για το ρόλο του 007, παρότι η πλειονότητα των οπαδών του ηθοποιού υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Για τον Κρεγκ ο Χόροβιτς δεν έχει να πει τίποτα κακό, παρά μόνο επαίνους και τον αποκαλεί ως τον «τέλειο Bond».

«Ο Ιντρίς Έλμπα είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός. Για μένα όμως είναι πολύ τραχύς για να παίξει αυτό το ρόλο. Δεν είναι θέμα χρώματος. Νομίζω ότι χρειάζεται να διανύσει πολύ ‘δρόμο’ για να μπορέσει να υποδυθεί τον Bond. Είναι σημαντικό αυτός που θα ενσαρκώσει τον πράκτορα 007 να είναι ένας γλυκός τύπος».

Μάλιστα για να αποδείξει ο Χόροβιτς ότι δεν έχει θέμα με το χρώμα του ηθοποιού και ότι το σχόλιο του δεν είναι ρατσιστικό προτείνει τον Άντριαν Λέστερ (ένθετη φωτογραφία), γνωστό από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο Hustle του BBC, για τον ρόλο του Μποντ, ενώ έχει επιλέξει τον ηθοποιό Ντέιβιντ Ογιελόβο για την ηχογραφημένη μορφή του βιβλίου του Trigger Mortis, πάνω στο οποίο θα βασιστεί η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Πάντως ο Έλμπα θεωρείται ως ένας από τους πιο όμορφους άνδρες του κόσμου και πρόσφατα επιλέχθηκε να είναι ο πρώτος άνδρας που θα κάνει εξώφυλλο στο περιοδικό Maxim, ενώ πολύ συχνά συμπεριλαμβάνεται στις λίστες με τους πιο καλοντυμένους. Όλα αυτά όμως δεν είναι αρκετά για πείσουν τον Χόροβιτς, ώστε να συναινέσει για να πάρει τον ρόλο του «γλυκού» Bond.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024