Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιρς Μπρόσναν: Ο επόμενος 007 θα μπορούσε να είναι μαύρος ή γκέι

Πιρς Μπρόσναν: Ο επόμενος 007 θα μπορούσε να είναι μαύρος ή γκέι

Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ θα μπορούσε να είναι μαύρος ή ομοφυλόφιλος δήλωσε ο Πιρς Μπρόσναν, ένας από τους ηθοποιούς που ενσάρκωσαν τον μυστικό πράκτορα 007 στη μεγάλη οθόνη. Η συζήτηση για τον μαύρο Τζέιμς Μποντ αφορά, όπως όλοι οι φαν του 007 γνωρίζουν, την «υποψηφιότητα» του Ιντρις Ελμπα.

Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ θα μπορούσε να είναι μαύρος ή ομοφυλόφιλος για τον Πιρς Μπρόσναν, έναν από τους ηθοποιούς που ενσάρκωσαν τον μυστικό πράκτορα 007 στη μεγάλη οθόνη.

«Σίγουρα. Γιατί όχι;», ήταν η απάντηση του αμερικανοϊρλανδού ηθοποιού στο ανδρικό περιοδικό Details στην ερώτηση αν θα μπορούσε να φανταστεί έναν γκέι Τζέιμς Μποντ.

«Δεν νομίζω ότι η (παραγωγός της σειράς των ταινιών 007) Μπάρμπαρα (Μπρόκολι) θα ενέκρινε έναν ομοφυλόφιλο Μποντ στη διάρκεια της ζωής της. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον θέαμα», συνέχισε.

«Ας αρχίσουμε όμως με έναν μεγάλο μαύρο ηθοποιό στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Ο Ιντρις Ελμπα έχει ασφαλώς το παρουσιαστικό, το χάρισμα, την παρουσία», πρόσθεσε ο Μπρόσναν.

Ο Ελμπα, 42 ετών, λέγεται ότι θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος ενσαρκώνει τον βρετανό μυστικό πράκτορα της μεγάλης οθόνης τα τελευταία δέκα χρόνια.

Πριν από πέντε μήνες ένας άλλος ηθοποιός που είχε ερμηνεύσει τον 007, ο Ρότζερ Μουρ, είχε αντιμετωπίσει σωρεία επικρίσεων σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης όταν έκανε σχόλια για τον επόμενο Μποντ που εκλήφθηκαν ως ρατσιστικά.

Ο Ρότζερ Μουρ και οΙντρις Ελμπα…

«Αν και τον Τζέιμς (Μποντ) τον έχουν ερμηνεύσει ένας Σκοτσέζος, ένας Ουαλός κι ένας Ιρλανδός, νομίζω πως θα έπρεπε να είναι βέρος Αγγλος», είχε πει, σύμφωνα με το γαλλικό εβδομαδιαίο περιοδικό Paris Match.

Ο 87χρονος ηθοποιός, που ενσάρκωσε τον 007 σε επτά ταινίες από το 1973 ως το 1985, κατόπιν επισήμανε ότι η δήλωσή του μάλλον χάθηκε στη μετάφραση, ή παρερμηνεύθηκε από τον συντάκτη του κειμένου.

«Μια συνέντευξη στο Παρί Ματς αφήνει να εννοηθεί ότι έκανα ρατσιστικές δηλώσεις σε βάρος του Ιντρις Ελμπα. Αυτό είναι απλούστατα ψέμα», έγραψε ο Μουρ στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

«Όταν ένας δημοσιογράφος σε ρωτάει αν «ο Μποντ θα έπρεπε να είναι Αγγλος» και απαντάς «ναι» αλλά εκείνος αναφέρεται στο θέμα του Ιντρις Ελμπα, η απάντηση αποσπάται από το πλαίσιό της, παρερμηνεύεται», εξήγησε.

Ο πατέρας του Ιντρις Ελμπα είναι από τη Σιέρα Λεόνε και η μητέρα του από την Γκάνα.

Μια από τις σημαντικότερες ερμηνείες του ως σήμερα ήταν η ενσάρκωση του πρώην προέδρου της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα στο φιλμ Mandela: Long Walk to Freedom (Μαντέλα: Ο Δρόμος προς την Ελευθερία, 2013). Επιπλέον, είναι γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά The Wire.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Οι δύο παίκτες της Premier League που κατηγορούνται για βιασμό αποβλήθηκαν από την ομάδα τους

Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνελήφθησαν για βιασμό, αποβλήθηκαν από την ομάδα που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024