Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ματ Ντέιμον μόνος στον Άρη στο τρέιλερ της «Διάσωσης»

Ο Ματ Ντέιμον μόνος στον Άρη στο τρέιλερ της «Διάσωσης»

Το Χόλιγουντ συνεχίζει τα διαστημικά ταξίδια του. Μετά τον Προμηθέα, το Gravity, το Interstellar, αυτή τη φορά πραγματοποιεί ένα ταξίδι μέχρι τον Άρη. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί τον Ματ Ντέιμον που ερμηνεύει έναν αστροναύτη που εγκαταλείπεται στον αφιλόξενο πλανήτη και θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις του για να κρατηθεί στη ζωή.

Το Χόλιγουντ συνεχίζει τα διαστημικά ταξίδια του. Μετά τον Προμηθέα, το Gravity, το Interstellar, αυτή τη φορά πραγματοποιεί ένα ταξίδι μέχρι τον Άρη.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί τον Ματ Ντέιμον που ερμηνεύει έναν αστροναύτη που εγκαταλείπεται στον αφιλόξενο πλανήτη και θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις του για να κρατηθεί στη ζωή.

Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον) θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Γουάτνι είναι ζωντανός. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός.

Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία δύσκολη, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης.

Βασισμένο στο μπεστ-σέλερ μυθιστόρημα και με τις σκηνοθετικές οδηγίες του σπουδαίου σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, στο The Martian, εκτός από τον Ματ Ντέιμον πρωταγωνιστούν οι: Τζέσικα Τσαστέιν, Κρίστεν Ουίγκ, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Πένια, Τζεφ Ντάνιελς, Τσιουέτελ Ετζίοφορ, και Ντόναλντ Γκλόβερ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024