Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζιλιέτ Μπινός: Να αφήσουμε ήσυχους τους Έλληνες

Ζιλιέτ Μπινός: Να αφήσουμε ήσυχους τους Έλληνες

Τη στήριξή της στην Ελλάδα εξέφρασε η γαλλίδα ηθοποιός, Ζιλιέτ Μπινός, φτάνοντας στο Εδιμβούργο  για να υποδυθεί την Αντιγόνη στην ομώνυμη τραγωδία του Σοφοκλή. «Μας έδωσαν τόσα πολλά με τους στοχαστές τους, τους σοφούς τους, τους ποιητές τους. Με όλη αυτή την κληρονομιά χιλιετηρίδων, νομίζω πως πρέπει να τους αφήσουμε στην ησυχία τους. Πρέπει να τους σώσουμε πάση θυσία, να τους φροντίσουμε» είπε η διάσημη ηθοποιός για τους Έλληνες.

Τη στήριξή της στην Ελλάδα εξέφρασε η γαλλίδα ηθοποιός, Ζιλιέτ Μπινός, φτάνοντας στο Εδιμβούργο για να υποδυθεί την Αντιγόνη στην ομώνυμη τραγωδία του Σοφοκλή.

«Μας έδωσαν τόσα πολλά με τους στοχαστές τους, τους σοφούς τους, τους ποιητές τους. Με όλη αυτή την κληρονομιά χιλιετηρίδων, νομίζω πως πρέπει να τους αφήσουμε στην ησυχία τους. Πρέπει να τους σώσουμε πάση θυσία, να τους φροντίσουμε» είπε η διάσημη ηθοποιός για τους Έλληνες.

Μιλώντας για την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή η Μπινός τόνισε: «Εκπλήσσεται ο κόσμος όταν σκέφτεται ότι το έργο αυτό γράφτηκε πριν από 2.500 χρόνια. Και όμως μιλά για τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τώρα. Είναι ένα έργο μοντέρνο και βαθιά πολιτικό».

Το Διεθνές Φεστιβάλ Εδιμβούργου ξεκινά σήμερα, Παρασκευή, και η «Αντιγόνη» ανεβαίνει από το Σάββατο στο King’s Theatre της πόλης μέχρι τις 22 Αυγούστου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024