Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αριστοφανική κωμωδία «Αχαρνής» ξανά στην Επίδαυρο

Η αριστοφανική κωμωδία «Αχαρνής» ξανά στην Επίδαυρο

Σε επανάληψη θα παρουσιαστεί η πολιτική κωμωδία του Αριστοφάνη «Αχαρνής», την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Αυγούστου 2015. Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, μετά την ακύρωση της παράστασης «Νεφέλες», που είχε προγραμματιστεί γι' αυτές τις ημερομηνίες.

Σε επανάληψη θα παρουσιαστεί η πολιτική κωμωδία του Αριστοφάνη «Αχαρνής», την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Αυγούστου 2015. Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, μετά την ακύρωση της παράστασης «Νεφέλες», που είχε προγραμματιστεί γι’ αυτές τις ημερομηνίες.

Όπως ανακοίνωσε το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το έργο «Αχαρνής» παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο στις 10 και 11 Ιουλίου – μέσα σε πολύ δύσκολες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες – με αποτέλεσμα αρκετοί θεατές να μην καταφέρουν να μεταβούν στην Επίδαυρο.

Ωστόσο, τώρα, θα ανέβει ξανά και μάλιστα με νέες, χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ ενιαία τιμή στο κάτω διάζωμα και 10 ευρώ στο άνω διάζωμα. Στόχος είναι να καταστεί πιο εφικτή η προσέλευση του κόσμου.

Η κωμωδία «Αχαρνής», που παρουσιάζεται με υπέρτιτλους στα αγγλικά, για να διευκολυνθούν και οι ξενόγλωσσοι θεατές, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία – δραματουργική επεξεργασία Γιάννη Κακλέα, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Άρη Σερβετάλη, τον Φάνη Μουρατίδη, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024