Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μόρισεϊ πέθανε... για εννιά λεπτά

Ο Μόρισεϊ πέθανε… για εννιά λεπτά

Συνέβη κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Περού το 2013, είπε ο ίδιος «Έπαθα τροφική δηλητηρίαση και μάλιστα κατόπιν μου είπαν πως ήμουν νεκρός για εννιά λεπτά».

Σε μια προσωπική αποκάλυψη προέβη πριν λίγες ημέρες ο βρετανός μουσικός Μόρισεϊ.

Ο 56χρονος τραγουδιστής σε συνέντευξη του στην μουσική ιστοσελίδα Alternative Nation δήλωσε πως πριν δύο χρόνια, τον Ιούλιο του 2013, κόντεψε να χάσει τη ζωή του, όταν έπαθε τροφική δηλητηρίαση, ενόσω βρισκόταν στο Περού για την τότε περιοδεία του.

«Κατά την τελευταία μου επίσκεψη στο Περού [πριν δυο χρόνια], έπαθα τροφική δηλητηρίαση και μάλιστα κατόπιν μου είπαν πως ήμουν νεκρός για εννιά λεπτά. Ωραία ήταν» είπε με το γνωστό σαρκασμό του ο Μόρισεϊ που με τη βοήθεια των γιατρών τελικά απέφυγε το μοιραίο.

Στην ίδια συνέντευξη ο πάλαι ποτέ αρχηγός του συγκροτήματος των Smiths προχώρησε και σε πολιτικές αναλύσεις σχετικά με τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο ίδιος θεωρεί πως η Χίλαρι Κλίντον θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα εκλέγει στο ανώτατο αξίωμα των ΗΠΑ, ενώ δεν δίστασε να επικρίνει και τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα με έχει μπερδέψει, καθώς φαίνεται πως δεν υποστηρίζει τα δικαιώματα των μαύρων στην Αμερική, με πιο τρανταχτό παράδειγμα τα πρόσφατα γεγονότα στο Φέργκιουσον. Μάλλον ο Ομπάμα είναι κατά βάθος λευκός μέσα του», επεσήμανε ειρωνικά ο Μόρισεϊ.

Κωνσταντίνος Τσάβαλος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024