Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 4 Ιουνίου

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 4 Ιουνίου

Πέντε νέες ταινίες προβάλλονται από την Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ξεχωρίζει ο Ντουέιν Τζόνσον στην ταινία καταστροφής San Andreas, μία περιπέτεια πολλών... Ρίχτερ.

Πέντε νέες ταινίες προβάλλονται από την Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ξεχωρίζει ο Ντουέιν Τζόνσον στην ταινία καταστροφής San Andreas, μία περιπέτεια πολλών… Ρίχτερ.

San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα

(3/5)

Το ρήγμα του Σαν Αντρέας στην Καλιφόρνια ενεργοποιείται και δίνει μεγάλους σεισμούς. Η γη δονείται, οι καταστροφές είναι μεγάλες και ένας διασώστης αναζητά την κόρη του. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον The Rock βρέθηκε στην κορυφή του box-office καταγράφοντας μεγάλα κέρδη. Αποτελεί την ένοχη απόλαυση του καλοκαιριού, συνδυάζοντας εφέ και προκαλώντας -ηθελημένα ή άθελά της- το γέλιο. Πάντως, εάν ψάχνετε για κάτι πιο σοβαρό δεν θα το βρείτε εδώ.

Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Πολ Τζιαμάτι, Κάρλα Γκουτζίνο

Μην Ενοχλείτε Παρακαλώ

(2,5/5)

Ένας άνδρας θέλει απλά να ακούσει έναν σπάνιο δίσκο της τζαζ που μόλις αγόρασε. Ωστόσο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη σύζυγό του που βρίσκεται σε διάθεση αποκαλύψεων, την ερωμένη του, τον γιο του που θέλει να φιλοξενήσει μετανάστες στο διαμέρισμά του, το υπηρετικό προσωπικό, αλλά και ολόκληρη την πολυκατοικία. Η ώρα της ηρεμίας που αναζητά θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Θεατρικών καταβολών ταινία του Πατρίς Λεκόντ, η οποία έχει στιγμές υπερβολής, αλλά μπορεί να προκαλέσει γέλιο στον θεατή με την απιθανότητα των καταστάσεων.

Σκηνοθεσία: Πατρίς Λεκόντ
Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Κάρολ Μπουκέ, Ρόσι ντε Πάλμα

Ένα Φιλί για το Τέλος

(1,5/5)

Νεαρή ανθρωπολόγος που εργάζεται στο Μαρόκο επιστρέφει στην Νέα Υόρκη, όταν μαθαίνει ότι ο αδελφός της βρίσκεται σε κώμα. Θα αρχίσει να μαθαίνει περισσότερα για τη ζωή του αδελφού της, «ακολουθώντας» τα βήματά του στην αμερικανική μεγαλούπολη. Ανάμεσα σε αυτούς που θα γνωρίσει θα είναι και ένας μουσικός – ίνδαλμα του αδελφού της, με τον οποίο θα ξεκινήσει μία ερωτική σχέση. Αδιάφορη ταινία, υπερβολικά σοβαροφανής και κουραστική. Η Αν Χάθαγουεϊ δεν καταφέρνει να σώσει την ταινία.

Σκηνοθεσία: Κέτι Μπάρκερ Φρόυλαντ
Πρωταγωνιστούν: Αν Χάθαγουεϊ, Μέρι Στίνμπεργκ, Τζόνι Φλιν, Μπεν Ρόζενφελντ

Μαντάμ Μποβαρί

(2,5/5)

Η Έμμα Μποβαρί, μορφωμένη και καλοαναθρεμμένη παρά την ταπεινή της καταγωγή, ασφυκτιά στην φάρμα του πατέρα της και ονειρεύεται διαρκώς την απόδραση από την «μικρή» της ζωή. Θεωρώντας ότι η καλύτερή της ευκαιρία είναι η πρόταση γάμου του Σαρλ Μποβαρί, γιατρού της περιοχής, αποδέχεται την πρότασή του από παρόρμηση. Σύντομα, όμως, αντιλαμβάνεται ότι η νέα της ζωή δεν είναι καθόλου όπως την φανταζόταν, αλλά αντίθετα την βυθίζει στην ανία και ξυπνά μέσα της νέες τάσεις φυγής.

Σκηνοθεσία: Σοφί Μπαρτ
Πρωταγωνιστούν: Μια Ουασικόφσκα, Ρις Ίφανς, Έζρα Μίλερ

Παράξενη Μαγεία

(1,5/5)

Ο κόσμος χωρίζεται στο φωτεινό και το σκοτεινό βασίλειο. Στο σκοτεινό βασίλειο ο έρωτας είναι απαγορευμένος και το ξωτικό που φτιάχνει μαγικά φίλτρα έχει φυλακιστεί. Όταν απαχθεί μία από τις πριγκίπισσες του φωτεινού βασιλείου, μια σειρά παράξενων πλασμάτων θα σπεύσει να τη σώσει. Η ταινία είναι μία μιούζικαλ εκδοχή του Ονείρου Θερινής Νυκτός, με γνωστά τραγούδια. Πρόκειται για έναν παράξενο συνδυασμό που δεν καταφέρνει, πάντως, να κερδίσει την καρδιά του θεατή.

Σκηνοθεσία: Γκάρι Ράιντστρομ

Σε επανέκδοση προβάλλονται επίσης οι ταινίες Ραντεβού στο Σινεμά και Νέα Και Αθώα.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024