Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνικα, Μαραβέγιας, Πλιάτσικας και Μηλιώκας στον Κήπο του Μεγάρου

Μόνικα, Μαραβέγιας, Πλιάτσικας και Μηλιώκας στον Κήπο του Μεγάρου

Χώρος αναφοράς για την καλοκαιρινή πολιτιστική ζωή της Αθήνας, ο Κήπος του Μεγάρου υποδέχεται για τρίτη συνεχή χρονιά καλλιτέχνες, μπάντες αλλά -για πρώτη φορά- και ορχήστρες κλασικής μουσικής. Τον κύκλο των συναυλιών ανοίγει η Μόνικα, ενώ στη σκηνή του Κήπου θα ανέβουν φέτος ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Γιάννης Μηλιώκας, καθώς και ο «βετεράνος» προσκεκλημένος του μουσικού καλοκαιριού του Μεγάρου, Κωστής Μαραβέγιας.

Χώρος αναφοράς για την καλοκαιρινή πολιτιστική ζωή της Αθήνας, ο Κήπος του Μεγάρου υποδέχεται για τρίτη συνεχή χρονιά καλλιτέχνες, μπάντες αλλά -για πρώτη φορά- και ορχήστρες κλασικής μουσικής, που υπόσχονται ένα γοητευτικό ταξίδι σε όσους επιλέξουν να περάσουν το βράδυ τους σε έναν χώρο ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς.

Φέτος το πρόγραμμα στον Κήπο του Μεγάρου εμπλουτίζεται για τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο με συναυλίες κλασικής μουσικής και όχι μόνo. Από την 1η Ιουλίου, οι Τετάρτες θα είναι αφιερωμένες σε όσους θέλουν να χαλαρώσουν, συντροφιά με γνωστά και αγαπημένα κλασικά κομμάτια, ερμηνευμένα ζωντανά από μεγάλα σύνολα και ορχήστρες δωματίου: από την «Μικρή νυχτερινή μουσική» του Μότσαρτ και το «Μπολερό» του Ραβέλ μέχρι τη «Γαλάζια ραψωδία» του Γκέρσουιν.

Τον κύκλο των φετινών συναυλιών ανοίγει την Παρασκευή 12 Ιουνίου η Μόνικα, η τραγουδοποιός που έχει αφήσει την προσωπική της σφραγίδα στην αγγλόφωνη ελληνική σκηνή. Θα ερμηνεύσει καινούργια αλλά και γνώριμα τραγούδια, καθώς και αναπάντεχες διασκευές. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή με τη δισκογραφική εταιρεία Eρωδιός.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Γιάννης Μηλιώκας θα ανέβουν στη σκηνή στις 19 Ιουνίου. Στην καλοκαιρινή συναυλία τους στον Κήπο θα ακουστούν τα πιο δημοφιλή τραγούδια τους, ενώ οι δύο γνωστοί ερμηνευτές, οι οποίοι έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στο ελληνικό μουσικό στερέωμα τα τελευταία τριάντα χρόνια, ετοιμάζουν και πολλές εκπλήξεις για το κοινό. Συμπαραγωγός της εκδήλωσης η Minos EMI.

Τηρώντας την παράδοση των προηγούμενων χρόνων με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μουσικής, ο Κήπος φιλοξενεί την Κυριακή 21 Ιουνίου από τις 8 το βράδυ έως τις 11 την καθιερωμένη πλέον Γιορτή της Μουσικής. Καταξιωμένοι αλλά και νεαροί μουσικοί, μικρά και μεγάλα μουσικά σχήματα, θα βρίσκονται στον κήπο του Μεγάρου για να παρουσιάσουν μουσικές και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα αλλά και για να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους με ένα πάρτι έκπληξη σε ρυθμούς funky hip hop & afro jazz. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Μια εβδομάδα αργότερα, την Παρασκευή 26 Ιουνίου, το σκηνικό αλλάζει αλλά η ατμόσφαιρα παραμένει γιορτινή, καθώς ο Κωστής Μαραβέγιας με την μπάντα του θα στήσει για τρίτη χρονιά ένα ακόμη πάρτι στον Κήπο. Ο «βετεράνος» πλέον προσκεκλημένος του μουσικού καλοκαιριού του Μεγάρου θα χρωματίσει το τοπίο της βραδιάς στoυς έντονους τόνους των προσωπικών του επιτυχιών, προσθέτοντας όμως και μελωδικές πινελιές από τους μουσικούς πολιτισμούς της υφηλίου. Η συναυλία είναι συμπαραγωγή του Μεγάρου και της Minos EMI.

Οι εκδηλώσεις του Ιουνίου θα κλείσουν στις 30 Ιουνίου με την Αρετή Κοσμίδου και τον Δημήτρη Σαμόλη. Δύο νέοι καλλιτέχνες που έκαναν φέτος το δισκογραφικό τους ντεμπούτο, ο Δημήτρης Σαμόλης με το υπέροχο αγγλόφωνο άλμπουμ «Popetry» και η Αρετή Κοσμίδου με το «Distance» που δημιούργησε με τον Μανώλη Φάμελο, διασταυρώνονται στις 30 Ιουνίου για να παρουσιάσουν τις δουλειές τους σε μία βραδιά που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Ιουνίου αρχίζει τη Δευτέρα 25 Μαΐου. Όλες οι συναυλίες αρχίζουν στις 9 μ.μ.

Τιμές: Προπώληση εισιτηρίων: 10 ευρώ, πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12 ευρώ.

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024