Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Stand up for U(NICEF)

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Stand up for U(NICEF)

Δώδεκα καλλιτέχνες της stand - up κωμωδίας συναντώνται επί σκηνής σε τρεις παραστάσεις που οργανώνει το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την ενίσχυση της UNICEF και του προγράμματός της «Νονός της UNICEF» για παιδιά. Στην Αθήνα οι παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί μία παράσταση στις 11 Μαΐου.

Δώδεκα καλλιτέχνες της stand – up κωμωδίας συναντώνται επί σκηνής σε τρεις παραστάσεις που οργανώνει το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την ενίσχυση της UNICEF και του προγράμματός της «Νονός της UNICEF» για παιδιά.

Στην Αθήνα οι παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (ώρα έναρξης 21:00). Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί μία παράσταση στο Αριστοτέλειο Θέατρο στις 11 Μαΐου (ώρα έναρξης 21:00).

Στις παραστάσεις συμμετέχουν με τα καλύτερά τους στιγμιότυπα οι stand – up κωμικοί (αλφαβητικά): Διονύσης Ατζαράκης, Κατερίνα Βρανά, Δημήτρης Δημόπουλος, Θωμάς Ζάμπρας, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη, Αριστοτέλης Ρήγας, Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Χατζηπαύλου και Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Στην παράσταση συμμετέχει ο μουσικός κι ενορχηστρωτής Γιώτης Παρασκευαΐδης, σε μια μουσική comedy act έκπληξη.

Μαζί τους θα είναι και ο Άλιστερ Μπάρι, ένας από το πιο γνωστούς άγγλους κωμικούς και μέλος του Comedy Store, του μεγαλύτερου και σπουδαιότερου comedy club στον κόσμο.

Η παρουσίαση και η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Γιώργου Χατζηπαύλου.

Η ιδέα ξεκίνησε πέρυσι από τον Γιώργο Χατζηπαύλου και την ανάγκη του να προσφέρει στα παιδιά. Το εγχείρημά του υποστηρίχθηκε από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κι από μια πλειάδα κωμικών και διοργανώθηκε μία και μοναδική παράσταση στο ΙΜΚ που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία.

«Σκεφτόμουν ότι τα παιδιά είναι οι πιο αδύναμοι πολίτες του κόσμου και εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει σε μόνιμη βάση να κάνουμε κάτι για εκείνα. Όταν έμαθα πόσα παιδιά βοηθήσαμε πέρυσι, μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, έκανα τον πιο γλυκό ύπνο στη ζωή μου» δήλωσε ο Γ. Χατζηπαύλου σε συνέντευξή του.

Το πρόγραμμα «Νονός της UNICEF» αποτελεί ένα συστηματικό, πολύτιμο πρόγραμμα που επιτρέπει τον καλύτερο προγραμματισμό των δράσεων της UNICΕF σε ζωτικής σημασίας παρεμβάσεις. O «Νονός της UNICEF», με τη συμμετοχή του στο μηνιαίο πρόγραμμα παρέχει κάθε μέρα, όλο το χρόνο, την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, το φαγητό, τα εμβόλια, τις κουνουπιέρες ή τα άλατα ενυδάτωσης στα παιδιά που τα χρειάζονται και που η ζωή τους εξαρτάται από αυτά. Είναι ένα δώρο ζωής στα παιδιά που εξασφαλίζει το μέλλον τους.

Πληροφορίες

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3418 550
Αριστοτέλειο Θέατρο: Εθνικής Αμύνης 2, Τηλέφωνο 2310 26 20 51

Διάρκεια παράστασης: 150′
Τιμή εισιτηρίων: 15 ευρώ (ενιαία).

Προπώληση για την Αθήνα: Στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση. Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται, επίσης, στα Εκδοτήρια Ticket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) και σε επιλεγμένα καταστήματα Forthnet (Πειραιά, Καλλιθέας (Θησέως), Αιγάλεω, Συντάγματος, Γλυφάδας, Αμαρουσίου, Αγίου Δημητρίου, Νέας Σμύρνης).

Προπώληση για τη Θεσσαλονίκη: Αριστοτέλειο Θέατρο (στο ταμείο του θεάτρου, Εθνικής Αμύνης 2). Τηλέφωνο θεάτρου 2310 250303, Ταμείο 2310 262051 και στην ιστοσελίδα www.ticketservices.gr

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024